Xbox One XBOXONE

A Microsoft új generációs konzolja, az Xbox 360 utódja.

PlayStation Plus vs. Xbox Game Pass

A megújult PlayStation Plus rajtjával adta magát, hogy a nagy rivális, az Xbox Game Pass mellé állítsuk a rendszert. Alaposan megtúráztattuk mindkét szolgáltatást, most pedig eljött az ideje, hogy ítéletet hirdessünk felettük.

E3 2018: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.

Kipróbáltuk az Xbox One X-et

Jobb felbontás, szebb textúrák, stabilabb framerate, 4K- és HDR 10-támogatás. Ezt ígéri az Xbox One X, több mint kétszeres áron, mint amennyibe egy hagyományos One S kerül. De tényleg ennyivel jobb lenne?

New Xbox One Experience bemutató

Megújul az Xbox One. Az új dashboard idén novemberben érkezik, átszabott menürendszerrel, vadonatúj alkalmazásokkal és Windows 10-szerelemmel. Ráadásul ha Preview-tag vagy, nem kell várnod, már most felrakhatod a kicsikét.

Kipróbáltuk: Xbox One Backward Compatibility

Komoly stratégiai lépést tett a Microsoft, amikor az E3-on bejelentette, hamarosan a legtöbb Xbox 360-as cím játszható lesz Xbox One konzolon is. Ha hiányoznak a régi játékaid, vagy nem mertél még generációt váltani, most eljött a te időd.

Mit tanulhat az Xbox One a PS3-tól?

Az Xbox 360 és a PS3 csatájában kezdetben mindenki a Sony konzolját temette. Most mindenki a Microsoftét temeti. Mit tanulhat az Xbox One a PS3-tól, amivel kimászhat a gödörből? Erre próbálunk válaszokat adni.

Xbox One teszt

Lakkfekete külső, szuper teljesítmény, új kontroller. Az Xbox One megérkezett, leteszteltük az összes játékát, most pedig itt az idő, hogy magát a gépet is értékeljük. Megéri rákölteni az összes zsebpénzed? Most kiderül.

A legjobb Xbox One nyitócímek

Néhány nap múlva csillogó szemű nyugati gyermekek milliói esnek neki az újonnan beszerzett Xbox One kartondobozának. Mára már az is tudható, hogy mikkel játszhatnak az első hetekben. Neked melyik lesz a kedvenced?

Xbox One - megérte visszafordulni?

Az internet népe kórusként szidta a Microsoftot. De vajon jogosan? Voltak pozitív oldalai az eredetileg tervezett korlátozásoknak? Mi lesz így a következő generációval? Megpróbálunk rávilágítani néhány érdekességre.

Leszámolás: a Playstation 4 az Xbox One ellen

Itt az új generáció. Bemutatkozott a Playstation 4, és megszületett az Xbox One, a világ most pedig egy dologra kíváncsi csak. Hogy melyik gép uralja majd a játékvilág következő 10 évét. Jöjjön hát a leszámolás.