Stick it to the Man PS3, Vita

A Zoink! Games őrült akció-kalandjátéka némi platformelemmel. Az Adventure Time írója jegyzi a szövegkönyvet.

Ezt történt a Devolver Delayed műsorában

A Devolver Digital volt olyan bátor, hogy már a jövőre csúszó játékainak is külön közvetítést szentelt, mert miért is ne? A háromperces műsorban öt játékuk halasztását jelentették be.

A Watch Dogs 2 az Epic ajándékai között

Újabb hét, újabb epices ingyenjátékok. A bizarr alkotások kedvelőit a Stick It to the Man! szólíthatja meg, míg a fociimádókat a Football Manager 2020, valamint a Watch Dogs 2-t is behúzhatjuk, ha a nyáron lemaradtunk volna róla.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elmúlt hetek őrülete után behúzták a kéziféket a kiadók és fejlesztők, az év hátralévő időszakában már jóval kevesebb premierre számíthatunk. Szerencsére azért így is lesz mivel játszani!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szűkösebb lesz a hét játékmegjelenések szempontjából, kevés az érdekes cím, és azok is inkább az ínyenceknek kedveznek. Sebaj, úgyis mindenki a hónap végét várja, nem igaz?

Íme, a PlayStation Plus májusi ajándékai

Kiderült, milyen játékokat kapnak májusban a PlayStation Plus előfizetői; kereken egy hét múlva cserélődik le az ingyenes címek listája, addig lehet pótolni az áprilisi ajándékokat.

Blogajánló: Különleges és nosztalgikus gőzgépek

Új év, új játékok, na és persze új blogok. A héten olyan sok jó bejegyzés érkezett, hogy komoly bajban voltunk, miket is válogassunk be az ajánlóba. Kíváncsi vagy, mire jutottunk?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz ez a hét, december 13-án kerül boltokba a PlayStation 4 Magyarországon, és vele együtt egy raklapnyi következő generációs (vagy arra hasonlító) játék is. Te melyiket szerzed be először?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban befejeződik a generációváltás, boltokba kerül az Xbox One, méghozzá egy raklapnyi nyitócímmel az oldalán. Persze ettől függetlenül is lesznek érdekes megjelenések.

E3 2013: Bejelentették a Stick it to the Mant

A svéd Zoink! Games új alkotása egy őrült akció-kalandjátéknak ígérkezik némi platformelemmel. A papír- és matricavilágban játszódó Stick it to the Man PlayStation 3-ra és Vitára jelenik meg idén.