A Watch Dogs 2 az Epic ajándékai között

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 18.
  • Akció
Link másolása
Újabb hét, újabb epices ingyenjátékok. A bizarr alkotások kedvelőit a Stick It to the Man! szólíthatja meg, míg a fociimádókat a Football Manager 2020, valamint a Watch Dogs 2-t is behúzhatjuk, ha a nyáron lemaradtunk volna róla.

Habár egy hete még úgy tűnt, hogy most csak egy ajándékjátékkal készül az Epic Games Store, végül háromra kerekedett a szám, és nem is rossz a választék. A Ubisoft nyíltvilágú hackerkalandjának második része, a Watch Dogs 2 az egyik ingyenjáték - ugyan a nyári Ubisoft Forward alatt már beszerezhető volt, de ha lecsúsztál róla, most pótolhatod. A focirajongók a Football Manager 2020-nak örülhetnek, illetve a Stick It to the Man! című, bizarr akció-platformerben is próbára tehetjük az ügyességünket.

Jövőheti ajándékként eddig a RollerCoaster Tycoon 3: Complete Editionről tudunk, amely a 2004-es játék némileg felújított, kiegészítőkkel egybecsomagolt változata. Hogy más játék lesz-e, azt még nem tudni, de ezzel együtt a Total War Saga: Troy Amazons című DLC-je is elérhető lesz, amit két héten át szerezhetünk majd be.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...