Tekken Revolution PS3

Free-to-play Tekken-játék érkezik kizárólag PlayStation 3-ra.
Típus: Akció, Verekedõs

Film készülhet a Magic: The Gathering alapján

Filmadaptációt kaphat a népszerű kártyajáték, a Magic: The Gathering, köszönhetően annak, hogy a 20th Century Fox megszerezte a jogokat. Emellett a középszerűre sikerült Tekken-mozit is folytatják.

Tekken Revolution - bemutatkozik Feng és Nina

Hamarosan új karakterekkel bővül a free-to-play Tekken Revolution, az 1.2-es frissítésben debütál majd Feng és Nina is. Róluk szól a most kiadott trailer, bár a rajongóknak valószínűleg nem kell bemutatni őket...

Tekken Revolution teszt

A Mishima Zaibatsu rendszeresen megrendezett harci játékán, a King of the Iron Fist Tournamenten ezúttal bárki részt vehet, nevezési díj nélkül. Igaz a potyalesőknek több időt kell ücsörögniük a kispadon.

Tekken Revolution - akár PlayStation Vitára is

Úgy tűnik, a közeljövőben a verekedős játékokon söpör majd végig a free-to-play hullám, sőt a műfajt képviselő Tekken Revolutionnél már a terjeszkedés is szóba jött. Persze erősen feltételes módban.

E3 2013: Tekken Revolution - itt a teljes előzetes

A héten jelenik meg a Namco free-to-play verekedős címe, a Tekken Revolution. A rövid teaser után végre a teljes trailer is befutott, amely számos résztvevő karaktert megerősít. Ütősnek néz ki!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Rovatunk legfrissebb része amolyan The Last of Us-kiadásnak minősül, mert bár lesznek más megjelenések is, azok messze nem olyan nívós címek, és amúgy sem foglalkozik velük senki az E3 miatt.

E3 2013: Free-to-play Tekken a láthatáron

Még egy bejelentés: új Tekken-játék érkezik, ráadásul már kedden. A Tekken Revolutionről annyit tudunk egyelőre, hogy kizárólag PlayStation 3-ra jelenik meg, és free-to-play lesz.