E3 2013 , 3DS, DS, IPHONE, MAC, Mobil, PC, PS3, PS4, PSP, Vita, WIIU, X360, XBOXONE

A 2013-as Electronic Entertainment Expo Los Angelesben.

2013 legolvasottabb blogjai a Gamekapcson

Közeledik az év vége, ideje összefoglalni: megnézni mi volt 2013-ban a legnépszerűbb, a legérdekesebb, a legjobb vagy a legrosszabb. Most az év legolvasottabb blogjai következnek a Gamekapocsról.

E3 2013: Csak csajok és más semmi

Az idei E3 kapcsán adtunk hangot aggodalmunknak, miszerint feltűnően kevés booth babe emelte jelenlétével a kiállítás fényét. Ám aki keres, az talál, indítsuk szép nénikkel a szombat reggelt!

E3 2013: Melyik volt az E3 legjobb játéka?

Véget ért az év legjobban várt videojátékos eseménye, az E3-nak otthont adó Los Angeles-i Convention Center idén 48 ezer látogató után zárta be a kapuit. Meglepetésekből és csalódásokból nem volt hiány, az tuti!

E3 2013: Gazdaságos booth babe-mustra

Bizonyára feltűnt nektek, hogy még nem közöltünk buja látnivalókat a Los Angeles-i kiállításon tengődő hoszteszlányokról. Jó okunk van rá: nagyon kevés booth babe képviseltette magát az E3-on.

E3 2013: Electronic Arts-konferencia - LIVEBLOG

A nulladik nap második programja az EA sajtótájékoztatója. Kíváncsi vagy a BF4 multijára, netán az NFS: Rivalstól várod a megváltást? Az aktuális sportjátékokra gerjedsz? Blogolunk a buliról, nem maradsz le róla!

E3 2013: Nézd élőben az EA konferenciáját!

Az éjszaka második fellépője az Electronic Arts. Vajon John Riccitello után Larry Probst egy merően más irányba tolja a kiadó szekerét? Kövesd Te is a bejelentéseket élőben az alábbi streameken keresztül!

E3 2013: Életképek Los Angelesből

Egy raklapnyi árulkodó képre tettük rá a mancsunkat, melyek az idei E3 helyszínét, a Los Angeles-i Convention Centert mutatják be, még a látogatók érkezése előtt. A plakátok és a molinók már a helyükön vannak.