2013 legolvasottabb blogjai a Gamekapcson

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 29.
  • Hír
Link másolása
Közeledik az év vége, ideje összefoglalni: megnézni mi volt 2013-ban a legnépszerűbb, a legérdekesebb, a legjobb vagy a legrosszabb. Most az év legolvasottabb blogjai következnek a Gamekapocsról.

A Gamekapocs blogszekciója töretlenül erősödik, egyre több, és ami még fontosabb, egyre érdekesebb bejegyzésekkel találkozunk. Blogszerkesztőnk, Scoo minden nap azért kel fel, hogy jobbá, szebbé és izgalmasabbá csiszolja a bloggerközösség termését, lássuk, hogy az idei felhozatalból melyek voltak a legolvasottabbak!

10. Már nem ingyenes a Left 4 Dead 2


Egy viszonylag friss poszt, Urahara részletes follow-up anyaga a Valve karácsonyi akciójának végéről. Exkluzív információk, színes illusztrációk arról, hogy már nem ingyenes a Left 4 Dead 2, és még Gabe Newell is megszólal! Csillagos ötös újságírói munka.

9. Egyre valószínűbb a PC-s Mortal Kombat...

Biohazard rex bejegyzése a legújabb Mortal Kombat PC-s verziójának pletykáit összegzi, és még azt is megkockáztatja, hogy a hírek akár igazak is lehetnek. És tényleg: a játékot azóta bejelentették, sőt ki is adták, a kollégának viszont jár a piros pont a vakmerőségéért!

8. Grand Theft Auto V - premier megateszt

A nyolcadik legolvasottabb blogbejegyzést DaemonX írta, méghozzá nem másról, mint az idei év egyik leginkább várt játékáról, a Grand Theft Auto V-ről. A megjelenés napján született cikk részletesen mutatja be a címet, csemege ez minden rajongónak!

7. Interjú egy gémerrel - GK edition

Yanez Interjú egy gémerrel-sorozatának negyedik része sokakat érdekelt, ami nem meglepő: Daks, a Gamekapocs főszerkesztője válaszol az időközben moderátorrá avanzsált blogger kérdéseire. Kulisszatitkok sok ezer karakteren keresztül.

6. Xbox One vs. PS4

Borzon110 posztjából ugyan nem a legegyszerűbben, de kihámozható, hogy afféle segítségkérésről van szó: melyik következő generációs konzolt vegye meg? A PS4-et vagy az Xbox One-t? Ti segítettek neki.

5. PewDiePie, avagy hogyan legyünk sikeresek

Ennijofat posztja PewDiePie-ról, a híres YouTube-videósról szól, az ő pályafutásáról szedett benne össze néhány érdekes információt. Inspiráló, a YouTube-videózás úgyis egyre nagyobb divatnak örvend manapság - még akkor is, ha a YouTube újabban ezt nem is nagyon díjazza.

4. Hogyan építsünk gamer PC-t nextgen konzolárból

Ha a next-gen konzolok előkerülnek, természetesen az is felvetődik, hogy nem érdemes-e inkább egy új PC-t vásárolni. Persze ilyenkor előkerül az árcsata, amire Fontos 96 is előrukkolt a saját válaszával. Szóval ilyen egy olcsó gamer PC.

3. A 34 legjobban várt film 2013-ban

Kép a képben, mondhatnánk, SLi toplistás posztja a mi toplistás cikkünk harmadik helyezettje. Az év 34 legjobban várt filmjére még most is érdemes vetni egy pillantást, egyrészt érdemes megnézni, mi az, ami hozta az elvárásokat, és mi az, amit még érdemes lenne pótolni.

2. E3-összesítés: Xbox One vagy PS4?

Újabb Xbox One vs. PS4 témájú poszt, amely közvetlenül az E3 után íródott. Ha emlékeztek, ez volt a második nagyobb bemutató mindkét gépről, sokkal többet láttunk belőlük és az első next-gen játékokból is. Givi6 bejegyzése itt olvasható el.

1. Xbox 360 vs. PS3 vs. next-gen

És a 2013-as év legolvasottabb posztja... is egy összehasonlító iromány, p3ti érdekes módon viszont az Xbox 360-at és a PS3-at veti össze alapvetően, majd a bejegyzés végén kitér egy kis next-genezésre is. Tartalmas anyag, olvassátok el!

(A listát a Gamekapocs látogatottsági adatai alapján állítottuk össze, nem tükröz szubjektív véleményt.)

35.
35.
kristof97
#31: Mivel a konzolokon is legálisan van az oprendszer, akkor legyen már a gépben is legálisan, ha már hasonlítgatunk. És ez elengethetetlen, mert a PC az oprendszere miatt multifunkcionálisabb, mint a konzol. Ha csak gamelni akarsz, akkor ott van a steamOS, és ez lenne egy jó összehasonlítási alap, mert ez ingyenes és játékra lett tervezve (akkor viszont nem menőzhetsz, hogy mennyivel multifunkcionálisabb a géped, mint a konzolok). :)
33.
33.
mikotamas
sli...? ar ertek arany???
32.
32.
SLi
én sajnos már ott elakadok hogy miért kellene a PC és a konzol között választani?
31.
31.
#27: Megvenni a windowst, na persze...
29.
29.
Stranger
#27: Lehet, hogy baromság az a blog, de a te kommented és minden egyéb olyan írás ami ilyen röviden akarja leírni, hogy na vajon melyik az olcsóbb választás. Ahány felhasználó annyi lehetőség. Pl. van aki konzolon játszik, de a PC-jét is mindenképp bővíti 4 évenként. Van aki ingyenes programokat használ, van aki fizetőset. Van aki 1 éve vett konzolt, van aki 7, stb......
Ne akarjuk megmondani, hogy melyik az olcsóbb választás, mert úgysem lesz minden esetben igaz.
28.
28.
Dontrip
#27: +1

Az a legjobb, amikor azzal érvelnek, hogy ők Steamen 1-2 ezer forintért veszik a játékokat. Mintha a konzolosok mindenből teljes áron vennék a dobozos verziót.
27.
27.
kristof97
Én csak a 4. Hogyan építsünk gamer PC-t nextgen konzolárból cikket olvastam, de az elég nagy baromság lett. 1: az ilyen összehasonlításoknál nem kell belevenni a játékok árát, mert azokat sem teljes áron kell megvenni (ha nagyon durván kell akkor megértem) és a PChez is ugan úgy meg kell venni, mert letöltésekkel most ne szemétkedjünk. 2: Ez a 8 év egy kivételes dolog volt, mert a válság miatt (is) húzódott ennyire ez ki, több már nem lesz. 3: ha már megépíted a PCd, akkor nem ártana rá megvenni pár szofvert (alapvetőt): Windows (40000 Ft) és az antivírus programok is előfizetésesek, tehát ott is fizetsz mondjuk 5 évre "néhány" ezret. 4: A PS+on áltatában 1 évnél fiatalabb (néha még 6 hónaposnál is) játékokat kapsz, és ugyan úgy vannak leárazások, bár ott XBLA-n vannak jobb akciók, mint PSNen. Tehát azért PCn is kell elég sokat fizetned (a gép alkatrészein felül), ha mindenből eredetit akarsz, és ha már egy nem feltört konzollal hasonlítjuk össze, akkor legyen már minden eredeti.
26.
26.
bodortamas1
Én 2013 legolvasottabb híreire lennék kíváncsi :3
24.
24.
SLi
#22: lol
volt olyan hogy 20 nyelven volt bekommentelve neki
22.
22.
drat576
#21: Neked nem megmondtuk, hogy menjél ki focizni? Oké, hogy eltelt pár év, de ez még nem azt jelenti hogy bejöhetsz :P
21.
21.
Gamerdavid
Király, Gamekapocs 4ever. Sajnos nem mindet volt alkalmam elolvasni, de most bepótolom. Köszi.
19.
19.
Urahara
lefordultam a székről

stay classy, GK <3
18.
18.
Rakottkrumpli
#12: Megkérdezték az NSA-t.
17.
17.
RangerFox
Ez mind szép és jó. Csinálhatnátok egy Top10-es listát azokról a blogokról, amelyek Nektek a legjobban tetszettek. Vagy valamilyen szavazás is lehetne.
16.
16.
kopic
#7: Tamogatom az otletet !
15.
15.
Solid Snake1984
14.
14.
Daks
#12: A forrás a Google Analytics volt.
13.
13.
randall13
#12: Oldalmegnyitást számolják. Ha te 100x ránézel a blogodra, akkor abból az lesz leszűrve, hogy 100-an elolvasták.
12.
12.
Stranger
#1: Jó lenne egy olyan.
De most akkor ti megtudjátok nézni, hogy mennyien olvasták a blogokat? O:
11.
11.
giga321
#9: Egyből magamra szavaznék, hahaha. Na jó nem.
10.
10.
Yanez
#9: Igen, ez jó ötlet! Ki lehetne rakni kb 50 blogot és mindenki megszavazná a top 5-öt mondjuk. Tényleg jó ötlet?
9.
9.
Solid Snake1984
#8: De ezt ki kéne írni mint hírt vagy cikket nem? És akkor mindenki beírja szerinte melyik volt a legjobb.
8.
8.
Scoo
#7: Tőlem lehet. Ha megírjátok szerintetek kik voltak a jók, akkor kerítek köré egy ajánlót :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...