Íme, a Games with Gold januári ajándékai

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 20.
  • Akció
Link másolása
A Microsoft bejelentette, hogy milyen ajándékokat kapnak az Xbox Live előfizetői januárban. Ezúttal is négy játéknak örülhettek, többek között a magyar fejlesztésű Deathtrapet is bezsákolhatjátok!

A játékok közül kettő Xbox One-os, kettő pedig Xbox 360-as, a visszafelé kompatibilitásnak hála azonban az utóbbiak is játszhatók a Microsoft új konzolján.

Az Xbox One-os felhozatalt a Deathtrap és a Killer Instinct: Season 2 - Ultra Edition erősíti, előbbi január 1-31. között tölthető, utóbbi pedig január 16. és február 15. között. Xbox 360-ra a The Cave (január 1-15.) és a Rayman Origins (január 16-31.) érkezik.

A decemberi listáért erre tessék!

20.
20.
Thor Vath
#17: Volt egy-kettővel gondom régebben, de átmentem magyar LIVE-ra angolról, azóta minden lejön - regionális problémára tippelek.
19.
19.
Crevna
#13: Basszus, kösz hogy ráébresztettél mekkora barom vagyok hogy a plusz 5 fps meg a néhány majdnem 1080p-s játék helyett a haverokat és az olcsóbb konzolt választottam visszafele kompatibilitás mellett.
18.
18.
zozo76hun
#13: akkor en hozza nem erto es laikus vagyok.... :(

pedig 2001 ota van xbox-om. ja es azota nincs mar gamer pc-m azota, es nem szeretem a forzat.
17.
17.
Cipo3
Van egy barátom Xbox-one-al. S nem tudja letölteni a 360-as free játékokat Goldon. Aztán olvasom a forumot ez alatt a videó alatt a youtubon, hogy másoknak sem megy.

Itt a cikkben azt olvasom, hogy "A visszafelé kompatibilitásnak hála azonban az utóbbiak is játszhatók a Microsoft új konzolján.". Na de hogy? Nektek itt srácok megy a Gold kínálatának letöltése XO-ra?
16.
16.
Thor Vath
#13: Vagy mert az összes haverja, meg klánja xbox-on van még 360-ról, van egy csomó megvásárolt cucca, gold tagsága még vagy egy évre, nem akar nulláról kezdeni, jobban bejön neki a box kontrollerének ergonómiája, se a box, se a ps exluzívjai nem érdeklik, megszokta és szereti a box fícsöreit, nem ad a 10 pixel különbségre, viszont a box olcsóbb, mint a PS. Mondjuk még ezért :)
15.
15.
csiki_92
#13: Azért ne általánosítsunk már ennyire. Akinek csak egy platformra van pénze, vagy egyszerűen nem akar többet, annak is ugyan úgy jó döntés lehet az XBOX is, megvannak annak is az előnyei. Példának okáért itt van az öcsém. Neki elég egy One, szinte minden játékkal tud rajta játszani, amivel szeretne, jobban tetszik neki az XBOX kontroller, mint a DS4, illetve a store akciói, és a gold játékok is messze verik a Sony kínálatát (nekem PS4 van, mégis megértem, hogy ő az XBOX-ot választotta).
14.
14.
Codehook1337
#13: Mindenki magabol indul ki... :)
11.
11.
DarkLord
#6: Én úgy érzem nagyon elszállt magával a Sony és sz.rik az egészre, hogy mit adnak. Közben látjuk, hogy itt azért hónapok óta ver minket a Box ingyen játékok terén...
9.
9.
Yanez
#8: Az összkínálatra értettem.
8.
8.
kamgecam
#6: A Killer Instinct picsafüst? Ne viccelj má Yanez.
6.
6.
Yanez
Az utóbbi hónapokhoz képest ez picsafüst. Rayman Origins is milyen régi játék már! Meglátjuk mivel fog köszönteni minket a Sony az új esztendőben, mert legutóbb ők is eléggé fukar kínálattal "kedveskedtek". Persze nem panaszkodom, nekem most ezek nélkül is van mivel játszanom.
4.
4.
Chrysh
#2: 9 van és tényleg frenetikus kis játék
3.
3.
McDuff
Bazzeg,amikor a Rayman Legends volt még az elején,pont nem volt Goldom,pedig lehúztam volna,mert az Origins megvan és tetszett,erre most amikor van Goldom,adják az Origins-t :DD
2.
2.
anarchoid
Azert CAVE -t huzzatok le nagyon zsenialis kis kaandjatek 3 jatszhato akaraktert iranyitasz asszem 6 vagy 8 bol es mindig total mas a sztori es a vegigjatszas , a csapatodtol fuggoen


doublefine rulez
1.
1.
Winter
Hát... Majd februárban. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...