Jak and Daxter Trilogy Vita

Felújított formában tért vissza a legendás Jak and Daxter trilógia, PS3 után ezúttal Vitára is.
Típus: gyűjtemény, platformer

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a kiadók már ledobták az atombombáikat, az év utolsó hetei is tartogatnak izgalmas játékmegjelenéseket. Természetesen ezúttal is összeszedtük a következő hét nap termését.

Újabb három Jak-játék költözik PlayStation 4-re

A Sony áprilisban jelentette be, hogy az emulátorát hadrendbe állítva még idén PlayStation 4-re költözteti a Jak and Daxter-sorozatot. Habár nem sok maradt hátra az évből, tartja magát az ígéretéhez.

PS4-re költözik a Jak and Daxter-sorozat

Sajnos Jak és Daxter nem örülhet olyan kiadós felújításnak, mint Crash, azonban hamarosan így is lehetőségünk nyílik arra, hogy PS4-en is végigjátsszuk a dinamikus duó kalandjait.

Ilyen lehetett volna a Jak 4

A Naughty Dog sosem titkolta, hogy gondolkodott a Jak and Daxter folytatásán, a csapat még a The Last of Us fejlesztése előtt ötletelt az új részen. Habár a játékból nem lett semmi, néhány concept art azért megmaradt róla.

Dokumentumfilm a Naughty Dog születésnapjára

A Crash Bandicoot, a Jak and Daxter, az Uncharted-sorozat és a The Last of Us fejlesztője idén ünnepelte 30. születésnapját. Az évforduló apropóján egy dokumentumfilm született, amely végigvezet a stúdió történetén.

30 éves a Naughty Dog, jön a dokumentumfilm

Ebben a hónapban ünnepli fennállásának harmincadik évfordulóját a kaliforniai Naugthy Dog. A Crash Bandicootról, az Unchartedről és a The Last of Usról elhíresült csapat munkásságát egy dokumentumfilm is megörökíti majd.

Jak & Daxter-rebooton dolgozott a Naughty Dog

Amikor létrejött a Naughty Dogon belül a The Last of Ust tető alá hozó második csapat, először egy jól bejáratott címet akartak elővenni: a Jak & Daxtert szerették volna újragondolni a srácok.

Ingyen Assassin's Creed III a PS Plus-tagoknak

A legfrissebb PlayStation Store-frissítés ingyen Assassin's Creed III-at is hozott a PlayStation Plus előfizetőinek, ha tagja vagy a Sony prémiumszolgálatásának, fizetés nélkül letöltheted a játékot.

The Jak and Daxter Trilogy Vita villámteszt

A dinamikus duó tripla trambulinról vetett fejest egy kihagyhatatlan klasszikus kalandba. A The Jak and Daxter Trilogy egy éve PS3-on hódít, most pedig itt van Vitán is, ez a módi. Sorry.