30 éves a Naughty Dog, jön a dokumentumfilm

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 12.
  • Hír
Ebben a hónapban ünnepli fennállásának harmincadik évfordulóját a kaliforniai Naugthy Dog. A Crash Bandicootról, az Unchartedről és a The Last of Usról elhíresült csapat munkásságát egy dokumentumfilm is megörökíti majd.

Habár a csapat a mostani nevén csak 1989 óta működik, eredetileg Jam Software néven alapította Andy Gavin és Jason Rubin. Első átütő sikerüket az első PlayStation-érában érték el a Crash Bandicoot-sorozattal, utána jött a Jak and Daxter-széria, majd az legutóbbi konzolgenerációban az Unchartedek és a The Last of Us. A Sony jó üzletet csinált a stúdióval, amikor 2001-ben felvásárolta.

A Naughty Dog mára már meghatározó szerepet tölt be a játékiparban, a Sony egyik legfontosabb belsős csapatává nőtte ki magát. A harmincadik szülinap alkalmából ünnepséget tartanak Los Angelesben és Hollandiában is, ahol októberben levetítik majd az A Tribute to Naughty Dog: 30th Anniversary című dokumentumfilmet.

Ebből láthatunk most egy rövid ízelítőt.

14.
ati herceg
Jöhetne egy Crash Bandicoot hd változat playstation 4-re.Összes részt egy giga dobozba
10.
PaprikaJancsi
A Crash nekem nagyon tetszett. A többivel nem játszottam, ee nem is nagyon sajnálkozom miatta, mivel nem az én játékaim.
9.
Fontos 96
#8: Nekem van PS3-am és egy fasza gépem is. PS4-et is majd úgy fogok venni mint a PS3-at, generáció végén ócsópénzé amikor még a játékok is olcsóbbak lesznek ilyen olyan bundleban vagy GOTY kiadásban. Addig a játékok nem lesznek rosszabbak. Szóval húha kimaradok a "Ultra Brutal Legendary Master Collection Wars Anniversary" egyébként müzlis dobozjátéknak sem menne el HALO-ból :D
8.
godach
#4: "Van egy olyan érzésem hogy még a pc-sek is a állukat fogják majd felkapargatni"
Már régóta az állunkat/állukat kapargatjuk...
6.
feher576
Happy-t nekik :) legjobb lövöldözős játékokat Ők csinálják---BRAVO :)
4.
Fontos 96
"We are making the games that we want to play"
Ha más fejlesztőktől hangzana el ez a mondat akkor senki sem hinné el, mert minél kevesebb munkával akarnak elérni nagy porfitot. Sőt a ND-nél is gondolom így van, de sosem megy a játék rovására! Még 30 évet a Naughty Dog-nak! PS1 óta 76%-os értékelés volt a legrosszabb amit kaptak egy játékra. Ilyet kevesen mondhatnak el magukról!
3.
godach
Isten éltesse. A Bethesda mellett a másik kedvenc fejlesztőim.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...