Murasaki Baby Vita

Az Ovosonico játékában egy kislányt irányítunk, aki egy fura világban ébred.
Típus: Akció, Platform

Itt van a PS Plus májusi kínálata

Hamisnak bizonyult a hétvégi pletyka, a PS Plus előfizetői a következő hónapban is indie címeknek örülhetnek. PS4-en az Ether One-t emelnénk ki, de jön a The Unfinished Swan és a Guacamelee! komplett kiadása is.

Elérhető a Murasaki Baby PS Vitára

Ha egy igazán hátborzongató és innovatív kalandra vágysz a Sony handheldjén, akkor a Murasaki Baby remek választás lehet. A megjelenés örömére az Ovosonico most a főszereplőt mutatja be nekünk közelebbről.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár ezen a héten is lesz játékmegjelenésből bőven, ezúttal inkább az ínyenceké lesz a terep. Kirándulunk majd egyet posztapokaliptikusan, visszatérünk az ókori Rómába és még szuperhősösdit is játszhatunk.

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.

E3 2014: A harmadik videócsokor

Az utolsó gyűjteményünkben olyan címek szerepelnek, mint a Dying Light, a Hitman: Sniper, a Zombies Monsters Robots, az Arena of Fate, a Stronghold Crusader új része vagy épp a Murasaki Baby.

Murasaki Baby - egy igazi gyöngyszem

Egy kislány. Egy alternatív világ. Elborult, elmebeteg karakterek. Egy megelevenedett félelem. Az ujjunkkal vezetjük majd a kislányt ebben a rémálomszerű utazásban, a kézzel rajzolt grafika már csak hab a tortán.

GC 2013: Bejelentések ömlesztve

Az elmúlt napokban számos kisebb játékbejelentés is történt Kölnben - elsősorban az indie fejlesztők produktumai kerülnek most terítékre. A teljesség igénye végett illik megemlékezni róluk, elvégre igazi gyöngyszemeket is találunk.