GC 2013: Bejelentések ömlesztve

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Az elmúlt napokban számos kisebb játékbejelentés is történt Kölnben - elsősorban az indie fejlesztők produktumai kerülnek most terítékre. A teljesség igénye végett illik megemlékezni róluk, elvégre igazi gyöngyszemeket is találunk.

The Binding of Isaac: Rebirth (PC, PS4, Vita)

A nagy sikerű The Binding of Isaac remake-je, amely továbbfejlesztett játékmenetet, karaktereket, ellenségeket és 110 új elemet tartalmaz. A 16 bites stílusban megrajzolt játékban helyi kooperatív módnak és rengeteg friss kihívásnak örülhetünk 2014 elején.

Shadow of the Beast (PS4, PSN)

Aarbron legendája elevenedik meg ebben a vérgőzös akciójátékban, ahol Karamoon hátborzongató világában fordulunk meg. Ellenségek hordáival küzdünk meg, a harc kegyetlen és adrenalintól átitatott lesz. Egyre brutálisabb mozdulatokra teszünk szert, megidézhetjük a többi játékos lelkét, akik vagy mellettünk harcolnak, vagy mutatják az utat. A címben - amely az 1989-es amigás klasszikus remake-je - találunk Survival módot is. Megjelenési dátum még nincs.

Everybody’s Gone to the Rapture (PS4)

A Dear Estherről, vagy az Amnesia: A Machine for Pigsről elhíresült The Chinese Room vadonatúj misztikus kalandjátéka - kizárólag PS4-en. Egy történetalapú, felfedezős FPS-sel van dolgunk, melyben egy rejtélyes titkot fejthetünk meg. Nagy, nyitott világban járunk, különféle tárgyakkal lépünk kölcsönhatásba. Egy tudóst irányítunk, aki csapdába esett a második apokalipszisben - nekünk kell kibogoznunk, hogy mi is történt valójában.


Murasaki Baby (Vita)

Az Ovosonico alkotása kizárólag PS Vitán jelenik meg, azon is letölthető formában. Főhősünk egy kislány, aki egy meglehetősen furcsa világban ébred, melyben a gyermekek fantáziája és félelmei megelevenednek. Hősünk úgy érzi, elveszett, honvágya van és sebezhető - az anyukáját akarja. Az ujjunkkal vezetjük majd a kislányt ebben a rémálomszerű utazásban, a kézzel rajzolt, elborult művészeti stílus már csak hab a tortán.


Resogun (PS4)

A Dead Nation és a Super Stardust HD fejlesztői most egy őrült sci-fi shoot 'em upon dolgoznak, Resogun címmel. Pusztító fegyverek változatos skáláját vethetjük be ebben az oldalnézetes címben: rakétákat, lézereket, nova-bombákat a hordákban támadó ellenséggel szemben. Egy távoli galaxis utolsó túlélői vagyunk, meg kell állítanunk az idegenek hordáját. Intenzív élmény 60 fps-sel!


Helldrivers (PS3, PS4, Vita)

Az Arrowhead Game Studios egy ádáz akcióra kihegyezett felülnézetes címet készít. A disztópikus jövőben járunk, s meg kell védenünk a "Szuper Földet". A demokrácia elmosódott a kormány és a katonaság közt, mi leszünk az utolsó védelmi vonalban, ahol három ellenséges faj támad minket. A Helldrivers a csapatmunkára összpontosít, a kommunikáció elsődleges, taktikai fegyvereket vetünk be a kooperatív módban, vagy az online multiban. Ráadásul mind a három verzió közt él a Cross-Play lehetősége.


BigFest (Vita)

A brit On The Rock játéka abszolút hiánypótló, hiszen zenei fesztiválokat menedzselhetünk benne. A 10 fős csapat relatíve nagy fába vágta a fejszéjét. Jó zenékkel és bandákkal tömhetjük tele a testreszabható rendezvényeket, melyek remélhetőleg vonzzák a látogatókat. Barátaink fesztiváljait is meglátogathatjuk és a feltörekvő zenekarokat igazi szupersztárrá tehetjük.


Amint az fent látható, a Sony nagy hangsúlyt fektet a PlayStation Vitára. Az alábbiakban maguk az alkotók mesélnek a munkájukról:

13.
13.
pumazh
Mi van a VALVE-val ? Egyáltalán mit mutogatnak a standjukon ? Értem én , hogy nem és hagyjuk őket békén. De akkor mit keresnek ott ? :]]
12.
12.
metercsiken
Ez a Shadow of the Beast így elsőre kifejezetten tetszik!
( remélem nem csak letölthető lesz! )
11.
11.
dcba
#9: hat szar, h igy kell hozzallni.Es foleg, h nem egy nevenincs markarol van szo hanem sony playsation ami azert immaron egy markanev es eddig nem csalodtam benne, de ez a vita jatekfelhozatal eleg gyatra.Maga a gep hibatlan
10.
10.
RangerFox
Ez a murasaki baby nagyon beteg! :D
9.
9.
Birkazoli
#7: Én ezzel úgy vagyok, hogy örüljünk, hogy egyáltalán törődnek a Vita-val, és nem elhanyagolják:)
8.
8.
dcba
#7: Najo ez a murasaki baby eleg allatnak tunik :)
7.
7.
dcba
#6: A profeta szoljon beloled baratom.Semmi bajom az indie fejlesztokkel, csak duhit a sok ertelmetlen kis egszeru jatek, egy ilyen fantasztikus ketyere.Szeretem a vitam, de eleg reg nem nyultam hozza mert nincs mit jatszani rajta.A masik h miert dragabb nehany jatek mint ps3mon ill xboxon??
6.
6.
RangerFox
#5: Azért mert az indie fejlesztők paradicsoma a vita, könnyű rá fejleszteni így SONY nekik ad elsőbbséget. Amúgy nyugi jönni fog rá olyan AAA hardcore game amilyet még nem láttál. Csak idő kérdése.
5.
5.
dcba
miert ilyen egyszeru jatekokat tudnak csak muvelni ps vitara.Ott a killzone ami megmutatja mit tud a kis gep erre allandoan ilyen kis gagyzi mobil jatek minosegu jatekok jonnek.Anno a pspvel is ez volt.Eleinte jottek a durva jatekok majd a vege fele total megszunt ra a minoseg es jottek ezek a lelektelen egyszeru causel szarok.Igen ilyen is kell mert mindenkinek szol a vita, de az h jon egy egesz AAA cim es egy millio mobil jatek az nem jo.Mind1 kiduhongtem magam :D
4.
4.
Yanez
A Murasaki Baby nagyon beteg :D
3.
3.
roli33
A Resogun nagyon retrós, nagyon tetszik! A Shadow of the Beast, az Everybod's gone to the Rapture valamint a Helldivers az ami még érdekel innen. Egyébként a Rapture-s cuccba a Sony Santa Monica is besegít úgy tűnik. Erre utaltak a GoW: Ascension-ben lévő festménnyel (a trailer utolsó mondtata majdnem ugyanaz mint a festmény alatti mondat az Ascension-ben).
2.
2.
RangerFox
Jó sok Vita játék! Ez kell a népnek. Kezdésnek nem rossz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...