Brothers in Arms: Earned in Blood

A Gearbox megszámlálhatatlan Half Life 1 kiegészítő lemez fejlesztése után is megállta a helyét a porondon, első önálló munkájukként nem is várhattak volna jobbat...
Típus: FPS, Lövöldözõs, Történelmi

A Ubisoft legsikeresebb címei - számokban

Kíváncsi vagy, hogy a Ubisoft számtalan, nagysikerű sorozata közül melyik hozza a legtöbb dollármilliót a francia cégnek? Íme a kiadó toplistája a tegnapi rendezvényről.

Az Electronic Arts megvenné a UbiSoft-ot is

Egyszer eljön az idő, mikor egyetlen nagy kiadó fogja kezében tartani az évi 20 milliárd dolláros forgalmú játékipart - legalábbis ha az EA így folytatja.

A Ubisoft is stratégiát akar váltani

A Take Two felvásárlásával kapcsolatos hírekre reagálva a Ubisoft elnöke elmondta, hogy lassan cégének is stratégiát kell váltania, mielőtt az EA mindent elkapkod előlük.

UbiSoft megjelési dátumok

Az Ubisoft ma volt olyan kedves, és tájékoztatott minket a közelgő nagyágyúinak megjlenési dátumairól, ráadásul napra pontosan!

Ubisoft: Az EA megölné bennünk a kreatívitást

Két évvel ezelőtt a világ legnagyobb kiadója, az Electronic Arts megvette a francia Ubisoft húsz százalékát, s már akkor felröppentek az első pletykák a teljes vásárlásról.

Játék-értékelések!

Egy-két híresebb magazin játék értékeléseit gyűjtöttük össze egy csokorba, platformok szerint! Szerepelnek benne a legfrissebb Xbox360-as játékok is.

Brothers in Arms: Earned in Blood

Akárki, akármit mond szerintem a II. világháborús akciójátékokra igen is szükség van, hiába papolják az sokan, hogy új témák felé kéne nyitni, megszokott – és közkedvelt témákat vétek hagyni kihűlni. Év elején volt pár vészmadár önjelölt kritikus, aki előre lekárogta a Brothers in Arms első fejezetét, mondván túl egysíkú a játékmenet, a környezet nem volt elég változatos és az ellenfeleink likvidálását egy bombabiztos taktikával játszi könnyedséggel lehetett véghezvinni...

Brothers in Arms: Earned in Blood demó!

Ha ma már indítottunk egy Serious Sam 2 bétával, miért ne folytatnánk a sort, a Brothers in Arms folytatásának demójával?

Brothers in Arms - Earned in Blood video

A Ubisoft kiadott egy látványos animációt a nagysikerű II. vh-s taktikai FPS-ének folytatásából.

UPDATE #2: Újabb képek a galériában

Csak úgy dőlnek a képek az idei GC-ről, így mi sem ülhettünk tétlenül. Ghost Recon 3, Prince of Persia 3, Rush for Berlin...