Ubisoft: Az EA megölné bennünk a kreatívitást

  • Írta: fojesz
  • 2006. október 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Két évvel ezelőtt a világ legnagyobb kiadója, az Electronic Arts megvette a francia Ubisoft húsz százalékát, s már akkor felröppentek az első pletykák a teljes vásárlásról.
Két évvel ezelőtt a világ legnagyobb kiadója, az Electronic Arts megvette a francia Ubisoft húsz százalékát, s már akkor felröppentek az első pletykák a teljes vásárlásról. Természetesen nem volt célom senkit megijeszteni: a Ubisoft-nak esze ágában sincs magát eladni.

A srácok elmondták, hogy semmiben nem befolyásolja őket a konkurens cég, stúdióik, vezetőségük és egyéb szerveik teljesen önállóan futnak. Állításuk szerint már csak azért sem mennének bele a pletykák által terjesztett üzletbe, mivel az EA megölné a csapatban a kreatívitást - valljuk be: igazuk van. A Ubisoft továbbra is saját üzleti stratégiáját követi: a jövőben jobban ráfekszenek a következő generációs konzolokra, kiváltképp a Nintendo Wii-re, s megpróbálnak betörni a piacra még több általuk fejlesztett szerepjátékkal és sportgammával. Most sem csalódtunk Bennetek, srácok!
13.
13.
SWBF2
Puha Ubiék a legjobbak!!!!!!!A Rayman nagyon jó :)))
12.
12.
S-H-E-F-E
Ubi A LEGJOBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A legújabb PoP biztos hogy szakitani fog!! Én már nagyon várom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11.
11.
Utys
És honnan tudjuk, hogy a Carbon jó lett? Egyékbént meg sztem az EA valahol az underground 1-el megölte az igazi NFS fílinget ami addig volt.....bár számomra a HP2 se nyújtotta (brr...robbanós hordók...rémálom)

Ubi jól teljesít. Új PoP-ok mind élvezetesek és picit más mindegyik. Bár amilyen világban élünk egyszer úgy is mindenkit leüt a pénz....sajnos.
9.
9.
Necros
Király az Ubi, csak a PC-seket ne felejtsék el. :)
8.
8.
nimat16
nem az ubi nem csak bejáratott címeket ad ki!
7.
7.
Carbon
en csak egyet mondok es azt nemtagadhatjatok h a NFS szeria jo lettt....foleg a carbon. de PoPket en is szeretem
6.
6.
Varzelhaar
HAJRÁ UBISOFT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mindent bele
5.
5.
skiz0
meg szvsz az Ubinak sokkal de sokkal nagyobb játékcímei vannak, mint bármelyik másik kiadónak...

pl. Splinter Cell, Prince of Persia...Rainbow Six-ek...és még soksok játék..
4.
4.
FNorberto
Az Ubi a legjobb!Mindig újítanak vmit!Az ea csak felturbózza a tachnika oldalát a játékainak és csá!Az Ubi emelett sokat újít és javít!Go go go Ubisoft!
3.
3.
skiz0
jól nyomja mind2 kiadó, de az Ubi sokkal "dinamikusabb" sztem, vagy hogy mondjam... szóval én is azt mondom, hogy hajrá ubis lyánykák :)
2.
2.
machintos
ubi rulezz!!ea fuck!!bizonny sajnan ez van.

nba nhl james bond gamek.egy aközös bennükmind az ea szülte vérgyenge szar átirratok és lassan felvásárolják majd ezeket a sorozatokat az igénysebb nem a ppénzt hajkurászo ea féle kiadok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...