Kingdom Hearts HD 2.5 Remix PS3

Érkezik a második Kingdom Hearts-gyűjtemény - ez is PS3-exkluzív.
Típus: Fantasy, JRPG

Ezekkel a játékokkal bővül az Xbox Game Pass

A múltkori rossz hír után, miszerint hét játéktól búcsúzik az Xbox Game Pass, ezúttal szerencsére jó hírrel szolgálhatunk: tizenegy új címmel viszont bővül a Microsoft előfizetéses szolgáltatása.

Sorozat készülhet a Kingdom Hearts alapján

Több újságíró is egyöntetűen állítja, hogy a Square Enix (valószínűleg animációs) sorozatot készít a Kingdom Hearts alapján. Az adaptáció a Disney+-on láthatja meg a napvilágot.

X019: Futottak még az Inside Xboxban

Habár már így is tele a címlapunk a tegnap esti Inside Xbox-epizód bejelentéseivel, akad még egy nagy adag kisebb hír is, amit jobbnak láttunk összegyűjteni és egy csokorban tálalni nektek.

Szuper hónapot zárt az amerikai játékpiac

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group márciusi jelentése. Ahogy arról már beszámoltunk, a Nintendo Switch tarolt, de az egyébként is erős játékfelhozatal is segített a szép számok elérésében.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A március vége viszonylag csendesen telik majd, ami persze nem jelenti azt, hogy ne tartogatna néhány érdekességet a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összegző listánk!

Jövőre jön a Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMix

A következő esztendőben sem maradunk Kingdom Hearts nélkül, igaz, a Square Enix még mindig nem a számozott harmadik résszel örvendeztet meg minket, annak megjelenési dátuma ugyanis továbbra is ismeretlen.

Már készül a Kingdom Hearts 2.9?

Egy oszakai fejlesztő LinkedIn-profilja alapján nagyon úgy tűnik, hogy már tíz hónapja fejlesztik szép csendben a Kingdom Hearts 2.9-t. A Square Enix minden jel szerint még egyszer neki fut a második résznek.

Brit toplista: a hatodik helyen nyitott a The Crew

Nem sikerült nagyot domborítania a Ubisoft multiplayer-orientált autóversenyének a briteknél, a játék csak a hatodik helyen nyitott a helyi játékeladási toplistán. Az aranyérmes megint a FIFA 15 lett.

Kingdom Hearts III - jöhetnek a Marvel-karakterek?

Befutott egy-két infó a Kingdom Hearts-sorozat jövője kapcsán: megtudtuk például, hogy a készítők nem zárják ki, hogy Marvel- és Star Wars-karaktereket is szerepeltessenek a folytatásban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elérkeztünk az év utolsó hónapjához, szombaton jön a Mikulás, ezzel párhuzamosan pedig a kiadók is visszavesznek a lendületből: egyre kevesebb a friss megjelenés, igaz, így sem panaszkodhatunk.