Rory McIlroy PGA Tour PS4, XBOXONE

PGA Tour Xbox One-ra és PS4-re, Tiger Woods nélkül.
Típus: Golfjáték, Sport

Amerikai toplista: még mindig vezet a PS4

Az NPD is közzétette a maga jelentését az amerikai játékpiac elmúlt hónapjáról: továbbra is tarolnak a Warner Bros. játékai, míg a konzoleladási toplistát a PlayStation 4 vezeti ezúttal is.

GC 2015: Nézd vissza az EA-konferenciát!

Ma délelőtt 10-kor az EA folytatja a konferenciák sorát Kölnben. Már biztos, hogy új gameplay jeleneteteket láthatunk a Mirror's Edge: Catalystről és a Star Wars: Battlefrontról is. Kattints, és semmiről sem maradsz le!

Brit toplista: Rory McIlroy az élen, már másodszor

Nem volt komolyabb játékmegjelenés a múlt héten, így a brit játékeladási toplista sorrendje sem változott érdemben. Az élen még mindig a Rory McIlroy PGA Tour, az Egyesült Királyság legsikeresebb golfjátéka áll.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az uborkaszezonhoz mérten egész kellemes hétnek nézünk elébe, igaz, túl sok ütős megjelenésnek ezúttal sem örülhetünk. A héten érkezik például a God of War III felújított változata és az EA új golfjátéka is.

Gameplay videón a Rory McIlroy PGA Tour

Hétperces gameplay videót kapott a kisebb szünet után visszatérő PGA Tour-sorozat legújabb felvonása. A Rory McIlroy nevével fémjelzett játék júliusban jelenik meg az új generációs konzolokra.

E3 2015: Electronic Arts-konferencia - LIVEBLOG

Andrew Wilson csapata ezúttal is számos bejelentéssel és látnivalóval készül. Lesz itt Mirror's Edge, Star Wars: Battlefront és bemutatkozik az új Need for Speed is! A Gamekapocs liveblogja az egészet élőben közvetíti.

Júliusban érkezik a Rory McIlroy PGA Tour

Habár az EA Sports eredetileg júniusra szánta a legújabb PGA Tourt, a Rory Mcllroy nevével fémjelzett golfjáték csak egy hónappal később landol a boltokban. Sebaj, elvégre egy új videót és egy rakás képet kaptunk róla!

Rory McIlroy lép Tiger Woods helyébe az EA-nél

Az EA Sports 2013-ban jelentette be, hogy tizenhat év után ejti Tiger Woodsot, ezzel együtt pedig kényszerpihenőre küldte a golfjátéksorozatát. A PGA Tour idén vissza, a főszerepet Rory McIlroy kapja.

E3 2014: Terítéken az EA sportjátékai

Az Electronic Arts sajtókonferenciáján nagy hangsúlyt kaptak a sportjátékok. Most már tudjuk, hogy a FIFA 15 szeptember 26-án érkezik, de friss nyalánkságok landoltak az EA Sports UFC-ről, az NHL-ről és a Maddenről is.

E3 2014: EA-sajtókonferencia - LIVEBLOG

A konferenciák sorát az Electronic Arts folytatja, amit természetesen élőben követhetsz nálunk. Andrew Wilson csapata a jövőbe tekint, új játékokat jelent be, de itt lesz a Battlefield: Hardline, a Mirror's Edge és egy csomó más cím is.