Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution PS3, X360

Jön az új Naruto-játék, de még mindig csak PS3-ra és Xbox 360-ra.
Típus: Akció, Verekedõs

Frissítve: Videojátékos rendezvények Kecskeméten

Méghozzá mindkettő márciusban: a Kecskemét Games szólt nekünk, hogy egy hónap múlva Tekken- és Naruto-játékokban is megmérethetitek majd magatokat náluk. A részletekért erre tessék!

Brit toplista: a Destiny legyűrte a Watch Dogsot is

Az nem meglepő, hogy a Destiny kapásból a brit toplista élén nyitott, az viszont már érdekesebb, hogy a Bungie FPS-e lett az Egyesült Királyság eddigi legjobban rajtolt vadonatúj IP-je.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár ezen a héten is lesz játékmegjelenésből bőven, ezúttal inkább az ínyenceké lesz a terep. Kirándulunk majd egyet posztapokaliptikusan, visszatérünk az ókori Rómába és még szuperhősösdit is játszhatunk.

Launch traileren az új Naruto-játék

Már a boltokban van a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution Xbox 360-on és PS3-on, a Bandai Namco pedig kiadta az akciójáték launch trailerét. A PC-sek a jövő héten kapnak a jóból.

Szeptember 20-án Naruto launch party

A Kecskemét Games és a Naruto Videojáték és Anime-Manga Közösség ezúttal Budapesten tartja a következő Naruto-versenyek napját, amely egyúttal az új játék, a Revolution launch partija is lesz. Ki ne maradj!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a heti játékmegjelenések listája ezúttal nem olyan terebélyes, mint általában, azért így is akad néhány súlyos cím a felhozatalban. A Bungie-, a Naruto- és a hokirajongók is izgulhatnak a következő napokban.

Megvan az új Naruto-játék PC-s dátuma

Azt már korábban is tudtuk, hogy szeptember 12-én érkezik a konzolos Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution, ám a steames változat megjelenési dátumával még adós volt a Bandai Namco - eddig!

A heti galériafrissítés

Előhozakodhatnék egy nyári kánikulával kapcsolatos közhellyel, de nem teszem - a hírünkben úgyis a képeken a lényeg, minden más mellékes. Itt lesz a The Last of Us: Remastered, a Risen 3 és a Titanfall új DLC-je is.

A heti galériafrissítés

Ezen a hétvégén lecsekkolhattok néhány panorámaképet a Destiny bolygóiról, három új hátborzongató screenshottal bővült az Alien: Isolation felhozatala, és a héten leleplezett Escape Dead Island is megmutatja magát.

Vadonatúj előzetesen az új Naruto-játék

Rengeteg új karakterrel és izgalmas Tournament móddal érkezik a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution. Ráadásul a demó is ma landolt a PSN-en és Xbox Live-on - készüljünk rá egy friss trailerrel!