Brit toplista: a Destiny legyűrte a Watch Dogsot is

 • Írta: fojesz
 • 2014. szeptember 16.
 • Toplista
Az nem meglepő, hogy a Destiny kapásból a brit toplista élén nyitott, az viszont már érdekesebb, hogy a Bungie FPS-e lett az Egyesült Királyság eddigi legjobban rajtolt vadonatúj IP-je.

Ha úgy rémlik, hogy ezt a címet kiosztottuk már egyszer az idén, az sem véletlen: egészen eddig a Watch Dogs tudhatta magáénak ezt az elismerést, de úgy tűnik, a Destinyre többen voltak kíváncsiak a megjelenés hetén, mint a Ubisoft akciójátékára. A Destiny egyébként főleg PS4-en aratott a briteknél: a vásárlók 46 százaléka ezen a platformon, 36 százalékuk Xbox One-on, 14 százalékuk Xbox 360-on, míg 4 százalékuk PS3-on kezdte el a játékot.

A múltkor aranyérmesünk, a The Sims 4 így lecsúszott a második helyre, a dobogó harmadik fokára pedig a Watch Dogs állhatott fel. A múlt héten egyébként több újoncunk is volt: az NHL 15 a hetedik helyen kezdett, a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution a tizedik lett, míg az inFamous: First Light dobozos változata pedig (a brit toplista ugyanis csak ezeket számlálja) a tizenhetedik volt.

 1. Destiny
 2. The Sims 4
 3. Watch Dogs
 4. Call of Duty: Ghosts
 5. The Last of Us: Remastered
 6. Minecraft: Xbox 360 Edition
 7. NHL 15
 8. Plants vs. Zombies: Garden Warfare
 9. Minecraft: PlayStation 3 Edition
 10. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution
 11. Grand Theft Auto V
 12. The LEGO Movie Videogame
 13. Diablo III: Ultimate Evil Edition
 14. Metro Redux
 15. Titanfall
 16. Tomodachi Life
 17. inFamous: First Light
 18. Madden NFL 15
 19. Terraria
 20. Sniper Elite III
50.
Cristiano
#9: majom vagy te meg apád már bocs
49.
bema695
#48: Hát figyelj... nemtudom. :DDDDDDDD
48.
kopic
Ide csak tényleg hülyék járnak fel legnagyobb részben ?! Én legszívesebben letiltanám a kommentelés lehetőségét. -.-
47.
Stranger
#45: "Multi-coop-single összeolvasztásában pl mérföldkő"
Ez miben nyilvánul meg? Mert random bedob eléd rendes játékosokat is?
46.
kazuma1989
Freel eddig nekem is az èv játèka.Story tènyleg kicsit kiszámìthatò ,de a pvp az univerzum a grafika valami eszmèletlen lett.PS4re van meg ès nem bántam meg a vètelt!;) Te probáltad egyátalán?
45.
Ruga
Freel játszottál is vele vagy csak szapulod? A Titanfall pont egy lószar ehhez képest ott nem volt ekkora anyázás, nem értem.. Multi-coop-single összeolvasztásában pl mérföldkő, de sztoriban én is többet vártam egy bungie-tól. Bőven van benne annyi játékóra, hogy megérje. A vizuális megjelenítés ha neked színes valamibe csomagolt nulla, akkor a halo, a mass effect és a star wars filmek is nullák, mert kb ugyan az a képi világ..
41.
MikelGun82
A hír nem véletlen, az Év játéka a Destiny!
40.
drat576
Megy a nagy szájkarate, de ha leülnétek egymással szemben egy kis szobában, olyan gyönyörű kussolás lenne hogy csak na ^^ (esetleg egy pár elnézést is elhangozna).

Bár nem is tudom mit várok. Mindig is ez volt, mindig is ez lesz. Ilyen ez a vacak faj.
38.
Ecneb
#36: Nincs már 1 cikk sem, ahol nem egymást küldik el valamilyen szinten a picsába. Szerintem az adminok felmondtak, azért nincs már kimoderálás, mondjuk nehéz is ennyit.

Témához hozzászólva, én örömmel látom, hogy WD végre kezd visszáb kerülni. Nem tudom kipróbáljam-e destiny-t vagy sem, valaki tudna segíteni? Megéri az árát?
37.
Big83
Hát szerintem hasonló játék nem nagyon volt eddig és valahol el kell kezdeni. Mint minden ez sem lesz tökéletes,de ha okosak nyitva hagyák azt a kiskaput h javításokkal és dlc-kel orvosolják a felmerülő hiányosságokat.

Az azért elszomorító, hogy vannak olyan trollok akiknek az napi kielégülése,hogy feljönnek ide és nyomják a süket vakert. Értem én hogy fárasztó nap után jó lehet azon élvezkedni hogy adod a hülyét és beszólsz mindenkinek. Így legalább nem az asszonyt vered vagy a gyereket vagy valakit az utcán. Mivel tiltani nem lehet hát elvisel a nép. Mindenki tudja , hogy élőben nem megy ésitt kiéled/kiélitek beteg hajlamaitokat. Az inteligens többség pedig reméli,hogy ennél nagyobb örömöd /örömötöknem lesz az életben.
36.
DON GONDOCS
GK színvonal, level infinity
34.
sloth
#32: ne is törögy fele
33.
amadeusz gyermeke
Egyik túlhypoltcucc, lenyomta a másikat. Nemnagy kunszt. Egyik sem rossz game, de televan kihagyott ziccerekel. S a középserüség mocsarában fetreng.
Szerény vélemény.
32.
LeBlanc
#31: jofan akor, meklehett eszt besszéllni ijen rentes hanknempen iss
31.
floax
#30: Én tisztességesen válaszolok neked ! Ebből áll a beszélgetés .

#29 Oltás ? Nem oltok én senkit ! Én is a véleményemet nyilvánítom mint a többiek . Sajnálom ha neked így jön át , bár akkor ez is jelent valamit ... na mindegy !

Csak meg mutatom ,hogy anyázás,apázás,gecizés,faszozás ás egyéb kretén beszólások nélkül is lehet beszélgetni !
30.
LeBlanc
28.
Ghost26Dave
Ohh oltás szagot érzek...,,,,,,.,...sem.
27.
LeBlanc
#21: kötösszköttés hejet inkápp nészt mekk mifan a tenker ajján
26.
Ghost26Dave
:D opk vagytok csak így tovább!!
25.
floax
#24: kimoderált üzenet
24.
LeBlanc
23.
Angelwing
22.
godach
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...