A PlayStation Plus Extra októberi felhozatala is kiszivárgott

  • Írta: szlav
  • 2023. október 9.
  • Pletyka
Link másolása
Billbil-kun gyakorlatilag óramű pontossággal, minden hónappal napokkal a bejelentés előtt szivárogtatja a PlayStation Plus csomagjaiba kerülő játékokat. A PS Plus Extra előfizetői ezúttal hét újabb játéknak örülhetnek.

A lista nem a Sonytól érkezett, így bizonyos fokig érdemes a helyén kezelni a szivárgást, billbil-kun azonban nem nagyon szokott melle lőni, ha a PlayStation Plusba érkező címekről van szó. A francia dealabs fórumhasábjain közzétett infók szerint legalább hét újabb játékot próbálhatnak majd ki azok akik PS Plus Extra vagy Premium előfizetéssel rendelkeznek.

A lista pedig így fest:

  • Gotham Knights
  • The Dark Pictures Anthology: House of Ashes
  • Disco Elysium The Final Cut
  • Gungrave GORE
  • Elite Dangerous
  • Dead Island Definitive Edition
  • Alien Isolation


Valószínűleg egy-két napon belül a Sony is közzéteszi a hivatalos bejelentést (erről természetesen mi is szólunk majd), a hónap közepétől pedig már le is csaphatunk a fenti címekre. Előre is jó szórakozást!

16.
16.
zoli12i
#10: Feleslegesen ütöttél le ennyi karaktert már megint.
15.
15.
MikeHock
Redditen például imádják az emberek, már csak a Disco miatt egyedül, de ezen a fórumon meg úgy összességében a magyar fórumokon mindig csak a negativitás megy mindenre. :D
14.
14.
crytek
#11: Csak ezzel az a baj hogy az említett kasztnak ezek rég meg vannak vásárolva..(ezt nem csak én mondom game pass meg bundlesként hanem a sony tulajok felháborodása ez)
Tehát érdekes a sony felfogása..szerintetek hogy se nem a többplatformos embereknek se a saját vásárloinak nem akarnak jót... akkor most tulképpen kinek van ez a szolgáltatás? Tényleg érdekel :)
13.
13.
MikeHock
12.
12.
MikeHock
Fogalmam sincs, miért kéne bármelyik platform kínálatának figyelembe vennie akármelyik másik platform kínálatát.
11.
11.
norbi27
#10: "amiket nem dobáltak már az emberek után a másik 2 platformon".
Lol. Ezeknél a listáknál nem a 3 platformon szarrágóskodó usereket tartják szem előtt, hanem az átlagos, egyplatformos, kanapés Playstation felhasználókat.
Nekik ez egy korrekt lista.
10.
10.
crytek
#9: Az ilyen kretének nem 87 éves már más platformokon utánunk dobott játékot szeretnének látni a szolgáltatásban. De a sonyt biztos a lassan 4 éves Last of Us 2 tartja el. Ha beteszik valószínűleg tönkre is mennek... a remastered is biztos csak ezért készül el belőle hogy még további 4 évig ez tartsa fent őket.
Ezeket a 0 day dolgokat csak te és a hozzád hasonlok hallucinálják... 3.5 év alatt igencsak eltelt sok nap a last of us 2 kapcsán mégse voltak képesek berakni (Nem mellesleg szerintem a Remastered miatt promoként úgyis beteszik majd hamarosan)
Sokadlagosan..nekem ezt a felhozatalt pl egy 8 éves The Order 1886 is agyonverné egymaga.
Kell a ráknak 0 day cím bele..jó játékot tegyenek bele amiket nem dobáltak már az embereket után a másik 2 platformon
9.
9.
zoli12i
#7: Az ilyen kretének azt akarják, hogy az összes létező cím legyen benne day1….lehetőleg ingyen.
8.
8.
Hámozottlufi
#6: Elkezdtem értékelni crytec hozzászólásait.
7.
7.
Robilluma
#5: Minden független listában all time top 20 videójáték a Disco Elysium... Oké, ebben olvasni, értelmezni, majd gondolkozni is kell. Nem szeretnéd.
A lista laikusként elég változatos, viszonylag új megjelenések és régi slágerek is van benne. Szubjektív, de sztem jó lista.
Te mégis mit szeretnél? Minden hónapban egy 4 éven belüli 1st party játékot?
6.
6.
Anti crytek
Ezeket már a megjelenés napján megvásároltam teljes áron. Igaz, játszani nem sokat tudtam velük, mert a videójátékon kívül sok más hobbim van még!
5.
5.
Kopaszpapa
Hónapról hónapra adják az érdektelen hulladékot, összesen talán öt játék volt tavaly október óta, amit kipróbáltam két három óránál hosszabb időre. Ezért rn nemhogy 54, de 36000 forintot sem fizetek. Fuck you Sony!
4.
4.
crytek
#2: Én pl azt csapatom game passban. Bödületesen alulmarad akármelyik Batman game-el szemben. Haladsz előre de kb nulla feeling, izgalom. Verekedős rész is a kombok hiányában így egy nulla. Nem is értem ami 76x működött minek szedték ki..
3.
3.
Zisten
kb. 2x ennyi játék szokott jönni, szóval a lista közel se teljes.
2.
2.
Doomsayer
Ez a gotam nájc most jött game pass-be is, meg sztéjsön pass-be is, de állítom, hogy senki nem fog vele játszani. De aki szereti az atomzsír játékokat, annak ajánlott a Disco-t kipróbálni.
1.
1.
crytek
Ej ezek már lejárt lemezek..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...