Transformers: Rise of the Dark Spark 3DS, PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

Új résszel jelentkezik a Transformers-sorozat.

Eltűntek a digitális boltokból a Transformers-játékok

Az Activision már a tavalyi év végén elkezdte leszedni a különböző digitális üzletek kínálatából a Transformers-játékait, és most már az is kiderült, hogy miért: véget ért a cég és a Hasbro tíz évre szóló licencmegállapodása.

Újabb Transformers-filmek a láthatáron

A Paramount Pictures újabb Transformers-filmeken dolgozik, a jelenlegi tervek szerint a következő három évben három újabb résszel bővül majd a sorozat. Az egyik egy Bumblebee-spin-off lesz.

Még négy Transformers-film készül

A tavalyi Transformers: Age of Extinction sikerét látva a Hasbro Studios már belekezdett a 2017-ben érkező ötödik robotos film munkálataiba, ráadásul további három mozi is várható a következő tíz évben. Örülünk?

Transformers: Rise of the Dark Spark teszt

A fő, hogy Call of Duty legyen: az Activision olyan lendülettel dobálja a tehetséges fejlesztőcégeket az FPS-sorozata mögé, hogy beleszédülünk. És mi lesz a vége? Transformers: Rise of the Dark Spark.

Blogajánló: 2014 - a konzolok kihalásának kora

Újabb hétfő, újabb blogajánló, újabb félrevezető cím. Ezúttal is rengetek remek írással ajándékoztatok meg minket, így aki a múlt héten betévedt a blogok közé, garantáltan találhatott magának valami érdekes témát.

Brit toplista: élen nyitott a Sniper Elite 3

Az uborkaszezon előtti hét még hozott néhány érdekes megjelenést, ezeknek azonban csak részben sikerült felkavarniuk a brit toplistát. A Sniper Elite 3 jól szerepelt, az élen kezdett.

Megjelent a Transformers: Rise of the Dark Spark

Tegnap óta elérhető az Edge of Reality Transformers-játéka, amely a Michael Bay-filmek és a Cybertron-játékok közti űrt hivatott kitölteni. Befutott a Rise of the Dark Spark launch trailere.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Június utolsó hetére alaposan összekapták magukat a kiadók és a fejlesztőcégek, a következő hét napban egy raklapnyi új játék kerül majd a boltok polcaira, köztük néhány olyan darab, ami még ígéretes is!

Ízelítő az új Transformers Escalation módjából

A jövő héten megjelenő Transformers: Rise of the Dark Sparkban is visszatér az Escalation mód, ebből ad egy rövid gameplay ízelítőt a játék legújabb előzetese. Te meddig húzod majd?

Traileren a Transformers: Rise of the Dark Spark

Bő egy hónap múlva landol a boltok polcain a következő Transformers-játék, amely nem kisebb feladatot vállalt magára, minthogy egyesíti a Transformers-filmek és a Cybertron-játékok univerzumát.