Batman: Arkham Knight PC, PS4, XBOXONE

Befejező részéhez érkezett a Batman: Arkham-sorozat.
1436367638

Batgirl: A Matter of Family - itt az első trailer

A Season Pass-szal rendelkező játékosoknak már egy hetet sem kell várniuk a Batman: Arkham Knight első kiegészítőjére. Az első információk után végre megérkezett a trailer is a DLC-hez.
1436266828

Batman: Arkham Knight - képen a Batgirl

Az Entertainment Weekly jóvoltából megérkezett a Batman: Arkham Knight első, a múlt héten már emlegetett kiegészítőjének, a Batgirl: A Matter of Familynek az első fotója. A DLC jövő héttől lesz tölthető.
1436184045

Brit toplista: még mindig Batman a nyerő

Botrányok ide vagy oda, a Batman: Arkham-trilógiát lezáró harmadik felvonás továbbra is letaszíthatatlan az Egyesült Királyság eladási listájának éléről. A dobogó másik két fokán is ismerős játékok foglalnak helyet.
1436097628

Három hetet kell várnunk a PC-s Arkham Knightra

A Warner Bros. a minap állást foglalt a PC-s Batman: Arkham Knight ügyében. A félkész port jelenleg elérhetetlen több digitális áruházban, s ez minimum három hétig így is marad. Talán a hónap végén adhatják ki újra.
1435944626

Batman: Arkham Knight - hamarosan jön Batgirl

A Rocksteady és a Warner Bros. Inc. tájékoztatása szerint július 14-én mutatkozik be a Batman: Arkham Knight első történet-központú DLC-je, a Batgirl: A Matter of Family. Új sztorivonal, új küldetés és sok más vár rátok.
1435827618

A Warner tudott a PC-s Arkham Knight hibáiról

Egy névtelen fejlesztő kitálalt a Kotakunak a Batman: Arkham Knight katasztrofális PC-s portjáról. Mint írja, a Warner Bros. tudott a hibákról, mégis úgy tesz, mintha semmi köze nem lenne hozzájuk.
1435736280

Batman: Arkham Knight teszt

Szomorú, hogy a Batman: Arkham Knight PC-s változata úgy sikerült, ahogy, mert mostanában mindenről szó esik, csak arról nem, hogy a Rocksteady az év egyik legjobb játékát hozta össze.
1435580100

Brit toplista: a Batman az év legjobbja eddig

Remekül rajtolt az Egyesült Királyságban a Batman: Arkham Knight, a brit toplista összeállítói szerint a játék "kényelmesen" nyomta le a The Witcher 3: Wild Hunt első heti eredményeit.
1435568400

Batman: Arkham Knight - szuper mod a PC-seknek

Remek kis modot kapott a Batman: Arkham Knight PC-s változata, a kiegészítő telepítése után a játék valamennyi játszható karaktere a free roam-részben is elérhetővé válik. (A hír spoileres lehet!)
1435480200

Batman: Arkham Knight - megjött az első javítás

A Warner Bros. és a Rocksteady kiadta az első javítást a Batman: Arkham Knight PC-s változatához. Habár a patch több bugot is kijavít, a készítők még nem végeztek, hamarosan további frissítések várhatók.