Új cím bejelentésére készül a Frostpunk csapata, már kaptunk egy teasert is

  • Írta: szlav
  • 2022. június 3.
  • Teaser
Link másolása
Úgy tűnik, egy újabb kegyetlen, és valószínűleg szívszorító játékkal készül az 11 bit studios csapata. A lengyel stúdió egy iszonytató teaserrel és egy hasonlóan hátborzongató idézettel vezeti fel az alkotást.

"Az ember nem alkothatja újra önmagát szenvedés nélkül, hiszen ő a márvány és a szobrász egyaránt" - Alexis Carrel idézetével vezeti fel a legújabb játékát az 11 bit studios csapata. A Nobel-díjas francia sebész kutatásainak köszönhetjük az erek összevarrásának biztonságos módszerét, így ha a műtőasztalon fekvő férfi és az elektrokardiográf hangja nem hagyott volna elég nyomot, okkal sejthetjük, hogy a sebészet hátborzongató művészetét járja majd körül a lengyel fejlesztőcsapat játéka.

Az 11 bit studios korábban olyan játékokat keltett életre, mint a This War of Mine vagy a Frostpunk, így valószínű, hogy a legújabb projektjük sem finomkodik majd, ha a lehetetlenül kegyetlen élethelyzetek bemutatásáról van szó. Szerencsére nem kell sokat várnunk arra, hogy leleplezzék az alkotásukat, az egyelőre névtelen játék ugyanis június 12-én, a PC Gaming Show adásán mutatkozik be.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...