Armored Warfare PC

Úgy tűnik, az Obsidian megirigyelte a World of Tanks sikerét.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Vége az ínséges júliusnak, a következő hónap már jóval termékenyebb lesz játékmegjelenések terén. Erre már a heti megjelenési listánk is elég bizonyítékot szolgáltat, csekkoljátok!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékok, mi pedig szokás szerint listába gyűjtöttük a következő napok legfontosabb premierjeit. Szerencsére ezúttal is kövér a felhozatal, egyik platformon sem fogunk unatkozni.

Elbúcsúzik az Obsidian az Armored Warfare-től

Négy év után kiszáll az Armored Warfare fejlesztéséből az Obsidian, a játékot a jövőben a My.com belsős csapata hegeszti tovább. A kiadó szerint a rajongók nem vesznek észre semmit a váltásból, egy részüket viszont nem sikerült meggyőzni.

Nyílt bétába lépett az Armored Warfare

Nem csak a Star Wars: Battlefront nyílt bétatesztje startolt el a minap, hanem az Obisidian Entertainment free-to-play tankos játékáé is. Az Armored Warfare-ben nagyrészt modern harckocsikkal nyomulhatunk.

Armored Warfare - tankcsata Obsidian módra

Az Obsidian Entertainment nem csak szerepjátékok fejlesztésében érdekelt, hiszen egy free-to-play tankos MMO-t is készít Armored Warfare címen. Most a PAX Prime-on levetített félórás prezentációt nézhetitek meg.

E3 2014: Másfél perc Armored Warfare játékmenet

Az Obsidian új CryEngine motorral futó free-to-play MMO-ja kapott egy vadi új trailert az E3 alkalmából. Sajnos ez sem sikerült túl hosszúra, de láthatunk benne néhány újdonságot a modern tankokra fókuszáló játékból.

Mozgásban az Armored Warfare

Az Obsidian Entertainment sem akar lemaradni a tankos játékok piacáról, az idei GDC-n jelentette be az Armored Warfare-t, amely egy free-to-play MMO lesz, hasonlóan a nagy sikerű World of Tankshez.

GDC 2014: Tankos MMO az Obsidiantól

Pörögnek a fogaskerekek az Obsidian Entertainmentnél, a fejlesztőcsapat bejelentette legújabb játékát, ami egy free-to-play tankos MMO lesz. Nem láttunk már valami hasonlót?