OlliOlli MAC, PC, PS3, PS4, Vita

Független fejlesztésű gördeszkás játék.
1636979220

A Take-Two szárnyai alatt folytatja az OlliOlli-csapat

A Take-Two független csapatokkal zsonglőrködő részlege, a Private Division szárnyai alatt folytatja a pályafutását az OlliOlli-sorozatot is jegyző Roll7. Az nem derült ki, hogy a kiadó milyen összegért tudta bekebelezni a fejlesztőket.
1596038400

Felkarolt három stúdiót a Private Division

A Take-Two kisebb, általában indie játékok kiadásával foglalkozó leányvállalata, a Private Division három stúdióval kötött megállapodást. Az ő felügyeletük alatt készülhet a Moon Studios, a Roll7 és a League of Geeks következő alkotása.
1425322380

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár igazán ütős megjelenés ezen a héten nem lesz, azért sok érdekesség kerül majd boltokba, ami megérdemelheti a figyelmeteket: a gördeszkázás és a náci zombik szerelmesei is figyeljenek.
1417618841

Xbox One-ra is megjelenik az OlliOlli

A kezdetben PS Vita-exkluzív gördeszkás játék a nyár folyamán a Sony asztali konzoljaira és a PC-re is kigördült, hamarosan azonban az Xbox One-os megjelenésnek örülhetünk. Kár lenne kihagyni, igazi ínyencséggel van dolgunk.
1405954800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A Steam kínálata ugyan most is zsúfolásig tele lesz indie címekkel, említésre méltó próbálkozás viszont ezek között is csak kevés van. Mutatjuk a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit.
1395741600

Más platformokra is kigördül az OlliOlli

A Roll7 gördeszkás játéka abszolút pozitív visszajelzéseket kapott PlayStation Vitán, így aligha meglepő, hogy számos másik platformon is elérhetővé teszik a címet. A portok megjelenése nyáron várható.