Felkarolt három stúdiót a Private Division

  • Írta: szlav
  • 2020. július 29.
  • Biznisz
Link másolása
A Take-Two kisebb, általában indie játékok kiadásával foglalkozó leányvállalata, a Private Division három stúdióval kötött megállapodást. Az ő felügyeletük alatt készülhet a Moon Studios, a Roll7 és a League of Geeks következő alkotása.

Újabb megállapodásokat kötött a Private Division. A Take-Two Interactive égisze alatt munkálkodó kiadó címerét legutóbb a The Outer Worlds, a Disintegration vagy az Ancestors: The Humanking Odyssey borítóin láthattuk, a jövőben azonban több kisebb kaliberű projekt kapcsán is felmerülhet majd a nevük.

A kiadó ugyanis ma bejelentette, hogy partneri szerződést kötöttek az Ori and the Blind Forestet és annak folytatását készítő Moon Studiosszal, az Armellót készítő League of Geeksszel és az OlliOlliért felelős Roll7 csapatával. Mindhárom stúdió javában dolgozik már az új játékán, egyelőre azonban csak a Moon Studios projektjéről tudunk érdemleges információval szolgálni. Hiába várunk a harmadik Ori-játékra, a csapat ugyanis tíz év után egy új IP-vel készül az akció-szerepjátékok zsánerén belül.

A Take-Two becslései szerint legkorábban 2022-ben láthatunk valami kézzelfoghatót az említett projektekből, de természetesen addigi is érkeznek majd újdonságok a Private Division stúdiói felől. Első sorban a belsős csapatukra, az Intercept Gamesre lesz érdemes odafigyelnünk, ők ugyanis már javában dolgoznak a Kerbal Space Program második részén.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...