Not a Hero PC, PS4

Elmebeteg játékkal tért vissza a Roll7.

A Take-Two szárnyai alatt folytatja az OlliOlli-csapat

A Take-Two független csapatokkal zsonglőrködő részlege, a Private Division szárnyai alatt folytatja a pályafutását az OlliOlli-sorozatot is jegyző Roll7. Az nem derült ki, hogy a kiadó milyen összegért tudta bekebelezni a fejlesztőket.

Felsorakoznak a PlayStation Plus februári játékai

Jövő héten frissül a PlayStation Plus játékkínálata, ismét hat címet tölthetnek le a szolgáltatás előfizetői. A főszerepet ezúttal a LittleBigPlanet harmadik része és az OlliOlli alkotóinak legutóbbi játéka, a Not a Hero kapta.

Not a Hero teszt

Hitted volna, hogy a Hotline Miami hatására gombamód szaporodnak majd a trial and error stílus képviselői? Ezúttal egy oldalnézetes próbálkozásba kóstoltunk bele a Roll7 csapatától. Politikai leszámolás, véresen komolytalanul.

Xbox One-ra is jön az OlliOlli2 és a Not a Hero

PC és PlayStation 4 után végre Xbox One-ra is megjelenik a Roll7 két legutóbbi játéka, az OlliOlli2 és a Not a Hero. Mindkét cím kibővítve érkezik majd a Microsoft konzoljára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elkövetkező napokban idegenekre vadászunk, kamiont vezetünk az Egyesült Államok útjain, levezetésként pedig kiéljük a Naruto-mániánkat. Íme, a hét játékmegjelenései és filmpremierjei!

Három PS4-játék is dátumot kapott

Még sűrűbb lett a január és a február, a Not a Hero, a Crypt of the NecroDancer és a World of Tanks PlayStation-változatai is a következő három hétben válnak majd letölthetővé.

Not a Hero - új játék az OlliOlli alkotóitól

Most, hogy az OlliOllit kiadta portolásra, a Roll7 új játék fejlesztésébe kezdett: a Not a Hero - bár látvány tekintetében ártatlannak tűnik - egy véres és beteg lövölde lesz.