PlayStation Network

A PlayStation Network (rövidebb nevén PSN), a Sony Corporation által a PlayStation 3, a PlayStation Portable és a PlayStation Vita konzolokhoz létrehozott online rendszer, mely biztosítja az összeköttetést a játékosok között, illetve a Sony által nyújtott tartalmakhoz.

Rajongók támasztják fel a PlayStation Home-ot

Hat évvel azután, hogy a Sony hivatalosan is lelőtte a PlayStation Home-ot, rajongók egy csoportja úgy döntött, ideje életet lehelni a szolgáltatásba. Hamarosan ismét lehet majd csatlakozni a privát és publikus lobbikhoz.

PlayStation Store - végre visszatérítik a pénzünket

A Sony a hétvége folyamán frissítette a PlayStation Store pénz-visszafizetésre vonatkozó irányelveit, így mostantól lehetőségünk van arra, hogy bizonyos helyzetekben visszakérjük a játékért kifizetett összeget.

Már a fejlesztők szerint is jön a PSN-névváltoztatás

A Sony már elég régóta adós egy fontos funkcióval, nevezetesen azzal, hogy megváltoztathatóak legyenek a PlayStation Network-féle felhasználóneveink. Most több különböző fejlesztő is arról beszélt, hogy hamarosan élesedik a feature.

Nem bírták a PSN szerverei a Black Friday-rohamot

A Sony Computer Entertainment nemrég megerősítette, a PlayStation Network szerverei sajnos nem bírták a Black Friday okozta rohamot. A baj szerencsére gyorsan elhárult.

Szavazhatunk az ingyenes PS Plus-játékokról?

Egy szemfüles NeoGAF-felhasználó szerint a Sony tervbe vette, hogy a PlayStation Plus-felhasználók megszavazhassák az Instant Game Collection következő havi tartalmát. Állítását képekkel támasztotta alá.

Bizakodhat a Sony, elvégre jó negyedévet zárt

A radikális átszervezések megtették a hatásukat, kedvezően alakult a japán gyártó legutóbbi pénzügyi negyedéve. A PS4-ből újabb 3 millió egységet szállítottak le, a játékos üzletág bevétele 12,1 százalékkal nőtt.

E3 2015: Megvan a Sony-konferencia időpontja is

A nagy kiadók közül utolsóként a Sony rukkolt elő az E3-as konferenciájának dátumával. Készüljetek fel, június 15. húzós iramot diktál, a Microsoft, az EA és a Ubisoft után a japán konzolgyártó fejtágítása zárja a sort.

Jól sikerült a Sony karácsonya

Habár a végleges számokat még nem ismerjük, az már most kijelenthető, hogy jól sikerült a Sony karácsonya. A videojátékos részleg és a teljes cég is nyereséggel zárta 2014 utolsó negyedévét.

Powers - Márciusban jön a PlayStation sorozata

Révbe értek a két évvel ezelőtti E3-on bejelentett saját gyártású PlayStation-sorozat munkálatai, így márciusban a PlayStation Networkön végre megtekinthető lesz a tíz részesre tervezett Powers.

Sony - Péntektől váltható be a karácsonyi kárpótlás

A Sony megerősítette, hogy ezen a héten péntektől lehet majd beváltani a karácsonyi leállás miatt kárpótlásként kapott tíz százalékos kuponokat. Az akció csak hétfőig tart, de gyakorlatilag bármire felhasználhatjuk a kupont.