Superhot MAC, PC, XBOXONE

Egy különleges lövöldözős játék, melyben az idő csak akkor mozog, ha te is.

GDC 2017: Itt vannak a fejlesztői szavazás jelöltjei

Hagyomány, hogy a játékfejlesztők is megszavazzák az elmúlt év legjobb játékait, a díjátadót idén is a Game Developers Conference keretei között rendezik meg, immár tizenhetedik alkalommal. Lássuk a jelölteket!

VR-módot kapott a Superhot

Az egyedi látványvilággal és játékmenettel operáló Superhotot már VR-sisakkal is nyüstölhetjük, igaz, mindenképpen kell hozzá egy Oculus Touch is. A fejlesztők lényegében az alapoktól kezdve írták át a játékot a VR kedvéért.

Superhot - jöhet a kártyajáték

A Supermassive Games és az Agent Decker szerzője, Manuel Correia megerősítette, hogy decemberben Kickstarteren futnak egy kört a zseniális Superhot kártyás változatával.

E3 2016: PC Gaming Show - LIVEBLOG

Idén sem maradnak dedikált konferencia nélkül a PC-s játékosok. A PC Gaming Showról természetesen élőben blogolunk majd, amit érdemes olvasnod a livestream nézése közben. Így teljes az élmény, ugye?

Superhot - év végén jön a VR-változat

Friss fejlesztői blogbejegyzés bukkant fel a Superhot hivatalos oldalán. Ebben sok más érdekesség mellett végre szó esik az év elején beharangozott VR-változatról is, ami a legfrissebb hírek szerint legkésőbb év végéig készül el.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Izgalmas májusnak nézünk elébe, jobbnál-jobb játékok érkeznek majd a hónapban. Az egyikük már holnap boltokba kerül, de a Battlebornon túl is van élet, nézzük, mire számíthatunk még!

Hamarosan Xbox One-ra is megjelenik a Superhot

Május első napjaiban Xbox One-ra is megjelenik a PC-n már nagy népszerűségnek örvendő Superhot. Cezary Skorupka, a játék dizájnere szerint a dátum "betonbiztos".

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április elseje maga az aknamező az egyszeri játékosnak, ha nem figyel oda, könnyen belefuthat valamilyen vicces(nek szánt) kamuhírbe. Szokásunkhoz híven egyetlen összeállításban szemezgetünk a legjobb poénokból.

Superhot teszt

„Quentin Tarantino elképzelése a Mad Men intrójára.” Ez nem a mi definíciónk, egy brit újságíró írta le így a február végén megjelent, független fejlesztésű Superhot játékélményét.

Superhot - a nagy VR-tervek

A múlt héten megjelent és kiváló értékeléseket kapott Superhot premierjével nem állt meg az élet a Superhot Teamnél. A csapat most megerősítette, hogy a közelgő Xbox One-os változat mellett komoly VR-terveik is vannak. Bármit is jelentsen ez.