Superhot MAC, PC, XBOXONE

Egy különleges lövöldözős játék, melyben az idő csak akkor mozog, ha te is.

Tízéves a GOG, szavazz az ingyenes játékra!

A digitális áruház idén ünnepli tizedik születésnapját. Az ajándékot persze mi kapjuk, október 4-ig kell megszavaznunk, hogy melyik játékot fogadnánk el ingyen a Firewatch, a Shadow Warrior 2 és a Superhot közül. Siessetek!

GDC 2018: A fejlesztők kedvence is a Zelda volt

A Game Developers Conference részeként idén is megrendezték a Game Developers Choice Awardsot, ahol a játékfejlesztők szavazhatták meg a tavalyi év legjobb játékait.

Íme, a Games with Gold márciusi kínálata

Bő egy hét van hátra februárból, de a Microsoft már most elárulta, milyen játékokat tölthetnek le márciusban az Xbox Live Gold-előfizetők. Az AAA-kategóriás címek ezúttal kimaradnak, de a Superhotnak bizonyára sokan örülnek majd.

Kiegészült a Superhot

Mind Control Delete címmel megkapta első komolyabb kiegészítőjét a Superhot. Az alapvető játékmechanikát még tovább csavaró bővítmény egyelőre csak PC-n érhető el, Early Access-formában.

Holnaptól PS4-en is tolhatjuk a Superhotot

Európában július 19-től, azaz holnaptól válik elérhetővé PlayStation 4-en a méltán sikeres "időhajlítós" FPS, a Superhot. Észak-Amerikában rá két nappal, július 21-től vásárolható meg a játék.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Úton a soron következő nagyágyú a Nintendo Switch-re, de a többi konzol tulajdonosai is örülhetnek egy-két megkésett portnak. Lássuk, mire számíthatunk!

A jövő héten költözik PS4-re a Superhot

A fejlesztők szép lassan minden létező platformra átportolják a Superhotot - ezúttal a PlayStation 4-es verzión a sor. A jövő héten érkező cím természetesen támogatja a PlayStation VR-t is, új trailerrel hangolódunk a premierre.

E3 2017: PlayStation VR-körkép

Ahogy azt vártuk, a Sony alaposan megnyomja a PlayStation VR-t, számos új címet jelentettek be a platformra. Talán a legfontosabb mind közül, hogy a Skyrimet is átírják a VR-szemüvegre, de jön a Supermassive Bravo Teamje és sok más is.

Superhot - hamarosan HTC Vive-on is

Hamarosan pótolja elmaradását a Superhot Team, a Twitteren élesített legutóbbi bejegyzésük szerint ugyanis az Oculus Riftre készített VR-változat után a HTC Vive tulajdonosai is megkapják a saját verziójukat.

Előfizetéses szolgáltatást indított a G2A

A G2A is elindította az előfizetéses szolgáltatását, aminek hála havi pár euróért új játékokat szerezhetünk be. Februárban a Syberia-sorozat és a Lords of the Fallen kapott helyet a csomagban többek között.