Horizon: Zero Dawn PC, PS4

Horizon néven fejlesztett nyitott világú akció-szerepjátékot a Killzone-sorozatért felelős holland stúdió.

Horizon: Zero Dawn teszt (PC)

A PlayStation 5-re bejelentett Horizon: Forbidden West tökéletes felvezetésének tűnt, hogy tokkal-vonóval PC-re költözött az Horizon: Zero Dawn. A végeredmény azonban a premier óta eltelt hetek ellenére is erősen felemásnak mondható.

Horizon: Zero Dawn teszt

Tizenhét év sok idő, de soha sem késő váltani. A Guerrilla Games fejében is ez járt, amikor a Killzone-sorozat után egy teljesen új IP-vel jelentkezett, a Horizon: Zero Dawn ráadásul a nyitott világú akciójátékok új viszonyítási alapja lett.

Horizon: Zero Dawn előzetes

Aloyt gyerekkorában kitaszították, de a törzs nélküliek meglátták benne a lehetőséget, hogy békét hozhat egy olyan világba, amit robotszörnyek uralnak. Mire a lány felnő, rendíthetetlen harcossá válik, és az igazságot kutatja.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2017-ben

A szokásosnál lassabban indult be az év, hamarosan azonban kezdetét veszi a kiadók és fejlesztők szőnyegbombázása. Összeszedtünk húsz játékot, amivel játszanod kell 2017-ben!

Húsz cím, amivel játszanod kell 2016-ban

Nem sok pihenőt hagytak nekünk a fejlesztők és a kiadók, egyre sűrűbb a naptárunk, tele vagyunk játékmegjelenésekkel. Mutatunk húsz címet, amire muszáj odafigyelned idén!