Ride PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Egyet fizet, kettőt kap akció a PS Store-ban

A Sony hasznos ajándékkal lepi meg az európai játékosokat, ha veszel egy játékot a PS Store-ból, egy másikat is választhatsz mellé teljesen ingyen. A The Order: 1886, a The Last of Us és az Until Dawn is szerepel a kínálatban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét nagyon sovány lesz megjelenések terén, úgyhogy vagy a márciusi játékokkal játszotok majd, vagy elkezditek tisztogatni a kontrollereket és billentyűzeteket az új Mortal Kombat és a PC-s GTA V érkezésére.

Brit toplista: második helyen rajtolt a Bloodborne

Továbbra is a Battlefield: Hardline vezeti a brit játékeladási toplistát, de nem sokon múlt, hogy a Bloodborne szerezze meg a múlt hétért járó aranyérmet. Szépen kezdett az új Borderlands-csomag is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét is tartalmasnak ígérkezik játékmegjelenések terén, és bár még mindig sok a megkésett port és a felújított kiadás, azért vadonatúj, platform-exkluzív címeknek is örülhetünk majd a napokban.

Ride - száguldás egy Ducati nyergében

A Milestone kinyitotta a médiacsapot, így közelebbről is megcsodálhatjuk a csapat első saját IP-jét. A legújabb videóban az imolai aszfaltcsíkot nézhetjük meg egy Ducati 1199 Panigale Superleggera szemszögéből.

Ride - itt az első gameplay trailer

Habár a Milestone motoros játéka március végén jelenik meg, az olasz fejlesztők csak most jelentkeztek az első gameplay előzetessel. A brigád első saját címe lesz a Ride, így érthető, hogy nem kapkodnak el semmit.

Megvan a Ride megjelenési dátuma

Noha hivatalos gameplayt még nem láttunk a Milestone új motoros játékáról, a fejlesztők ennek ellenére elárulták a Ride premierjének pontos időpontját. Március végén brutális gépszörnyekkel szaggathatjuk az aszfaltot.

Ride bejelentés

A WRC és a MotoGP licencelt játékai után saját fejlesztésbe vág a Milestone csapata. A tegnap bemutatott Ride a jövő év tavaszán jelenik meg, mégpedig a Bandai Namco gondozásában.