Tacoma

A Gone Home alkotóinak legújabb játéka.
Típus: Kalandjáték

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hétnek nézünk elébe a héten, kifejezetten sok megjelenésnek örülhetünk a következő napokban. Természetesen most is összeszedtük egy szép listába, hogy mire számíthatnak a játékrajongók!

A jövő hónapban landol PS4-en a Tacoma

A Gone Home fejlesztőinek új játékára elég sokat kellett várniuk a PS4-tulajoknak, de a Fullbright csapata bejelentette, hogy májusban végre ők is megkapják a Tacomát. Tartalmilag a legteljesebb verzióval vigasztalódhatnak.

GC 2017: Xboxos indie körkép

Negyedik évfordulóját ünnepli az ID@Xbox program, ennek apropóján egy új videó látott napvilágot, amely a közeljövő független fejlesztéseire koncentrál - 14 cím került bele a kalapba.

Befutott a Tacoma utolsó előzetese

Többszöri halasztás után végre megjelent az eredetileg még 2014-ben bejelentett Tacoma. A premier alkalmából a Fullbright kiadott egy utolsó, vásárlásra öszöntő hangulatfokozót, amit a hajtás után tudtok meglesni.

E3 2017: Újabb ízelítő a Tacomából

A Microsoft E3-as konferenciáján jelentette be a Gone Home fejlesztőcsapata, hogy régóta készülő sétaszimulátoruk, a Tacoma augusztusban jelenik majd meg. Most újabb videó érkezett hozzá.

E3 2017: Augusztusban jelenik meg a Tacoma

Komoly csúszás után ismét megjelenési dátumot kapott a Gone Home mögött álló csapat sci-fi űrkalandja, a Tacoma. A játék a mostani tervek szerint augusztus elején mutatkozik majd be.

E3 2017: Microsoft konferencia - LIVEBLOG

Remélhetőleg már mindenki testileg-lelkileg felkészült az Xbox Scorpio leleplezésére. A Microsoft bemutatójáról természetesen élőben blogolunk nektek, miközben véleményezünk és esélyeket latolgatunk. Ne maradj ki!

E3 2017: Itt nézd vissza a Microsoft konferenciáját!

A bemelegítésnek vége! A neves gyártók közül a Microsoft nyitja sort ma 23 órakor, ráadásul rögtön konzolbemutatónak örülhetünk, hiszen teljes valójában lelepleződik a Project Scorpio! Itt érdemes követni a közvetítést!

Tacoma - az első 15 perc

A Gone Home alkotóinak új játéka még a 2014-es The Game Awardson mutatkozott be, és a srácok lassan révbe érnek. Az IGN jóvoltából most belenézhetünk az elhagyatott holdbázison játszódó anyagba.

Sokat késik a Gone Home-csapat új játéka

Úgy tűnik, döcögősen haladnak a Tacoma munkálatai, a kalandjátékot fejlesztő Fullbright ugyanis bejelentette, hogy az eredetileg tervezettnél csak jóval később kerülhet boltokba az alkotás.