Napvilágra kerültek a júniusi PlayStation Plus katalógus címei

Link másolása
Megerősítették a PlayStation Plus júniusi címeit, több király cím is csatlakozik a játékkatalógushoz: Far Cry 6, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge vagy a Deus Ex: Mankind Divided.

A Sony Interactive Entertainment bejelentette a PlayStation Plus 2023 júniusában érkező játékainak első hullámát. A júniusi PlayStation Plus Essential játékokkal ellentétben, amik minden előfizető számára elérhetőek, a játékkatalógus letölthető PlayStation 4 és PlayStation 5 címeit csak az Extra és a Premium szintű tagok vehetik igénybe. 

Olyan fantasztikus játékokkal gazdagodnak az előfizetők ebben a hónapban, mint a Far Cry 6 vagy a Tacoma. De érkezik a Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge és a Rogue Legacy 2 aranyos kalandja is. 

A PlayStation Plus a következő héten ezekkel a játékokkal bővül: 

Far Cry 6 (PS4/PS5)
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge (PS4/PS5)
Rogue Legacy 2 (PS4/PS5)
Inscryption (PS4/PS5)
Soulstice (PS5)
Tacoma (PS4)
Deus Ex: Mankind Divided (PS4)
Killing Floor 2 (PS4)
A WWE 2K23 próbaverziója (PS4)

Mindenkinek jó szórakozást hozzájuk!

31.
31.
crytek
#29: Jó is az. Ezért nem hagynám ott csak valami életmegváltoztató ....ság miatt (lásd anno covid oltás ami miatt 1 hónapra voltam hogy felmondjak ,de mire odaértünk visszavonták a kötelezőséget)
Jó fizu, mondhatni kötetlenség akkor kajálsz és annyiszor ahányszor jól esik, nincs dudaszó és kötött idő erre + nem dolgozod le a pihenőidőt. A legjobb ha nincs meló akkor 12 órát fizettek a semmire :) Máshol pl ha nincs meló fizetetlen szabira küldenek. Szóval ez egy "álom" De viszont van amikor rengeteg a meló és pörögni kell..de akkor legalább érzem hogy na végre amennyi pénzt kapok meg is szolgálom. Sőt én azt rohadtul nem szeretem ha bemegyek és 12 órában van 1 óra melo azt a többi punnyadás. Inkább viszek 2 gyártást azzal legalább gyorsan megy az idő


30.
30.
Sophisticated Karen
#27: Ahogyan en jatszok, az nem eri meg, legalabbis nem abban az ertelemben ahogyan azt te leirod/ertelmezed. Engem a jatekok, vr, meg TV inkabb a technikai oldalrol erdekelnek (felbontas, teljesitmeny, kontraszt, vrr, emissziv versusz transzmissziv tech, szinpontossag, postprocessing, uniformitas, stb). Jatszani jatszok, de keves jatekot tolok ki 100%ra (kb 10t vittem teljesen vegig 30 ev allatt), altalaban olyan 10-20t viszek vegig egy evben es kb 100t probalok ki egy par orara. Mindig megveszem a legujabb technologiat es jatekot az elso nagyobb price drop utan (kb 1 - 1.5 eves techet: konzol, grafika kartya (RTX 3s szeria), tv (QD OLED, WOLED, LCD LED 8K), stb nyilvan amikor az uj tech nyujt is valami ujat tehat nem egy egyszeru design valtozas vagy minimalis iteracio, jatekok eseteben kb 35-40 euro a cel ar mindenestul DLCvel, de neha azert ezt megszegem, nyilvan sok jatekot a subscription servicekkel probalok ki mint game pass ps plus, etc.). Munka mellett sportolok, meg mast is csinalok szoval ez egyre inkabb egy koztes hobbi, de maga a jatekipar nagyon erdekel.

Egyebkent csak annyit mondtam, hogyha megprobaljuk objektiven megnezni, ha penz nem szamit osszesegeben a ps5 a jobb konzol a sajat tapasztalatom alapjan. Ha teged nem erdekel a 15 PS5s exkluziv cim, a vr2, haptic feedback es inkabb az xbox jatekaival jatszol, szived joga, de ezt a velemenyt kevesen osztjak olyanok kozul akik platform semlegesek (legalabbis meg senkitol se hallottam vagy lattam olyat hogy hurra az xbox vegre jobb mint a ps, a 360 hos kora ota kb 2010ig). Ennyi. Peace veled is.
29.
29.
Sophisticated Karen
#28: A Zelda stabil 30 fpssel fut dockolva (kiveve amikor az egyik kepesseget hasznalod akkor erezhetoen lassabb). nem dockolva nem tudom, mivel en csak dockolva hasznalom. ha akkorat esik a teljesitmeny mint a laptopomon amikor kihuzom, akkor el tudom kepzelni hogy ez igaz lehet.

A zeldanal se szeretem a 30 fpst - le is irtam allatta, es ott is ez a legnagyobb kritikam. de egy shooter eseteben ez meg inkabb rossz, foleg egy allitolagos next gen konzolon melyen szebb jatekok futnak 60 fpssel.

azert jo munka hely lehet ahol zeldaztok.
28.
28.
crytek
#25: Munkatársam behozta melóba a switchet.Tolta az úk zeldát nem tudom a tech adatokat de ránézésre is rengetegszer akadozott pedig csak mászkált benne harc nem is volt.Szövá is tettem neki hogy ez a nagy zeldád? :)
Ha az 30 fps volt akkor ahhoz képest a Redfall 30 fpse 120
27.
27.
Ca$Hman
26: Semlegesként meg kell értened, hogy mar nem 720p lowon futnak a gamek konzolon
mint a ps3/360 érában, szóval nem mindenki bax el minimum félmillát a 120 fpsért, ray tracingért, meg a natív 4k felbontásért. És ps5-öt sem vesz mindenki amiatt a 15 cím miatt, amiből érdekli 5. Béke :) Ettől még a ps5 jó konzol, csak nem mindenkit érdekel az amiben többet nyújt,sőt, lehet valakit pont az a pár cím érdekel,ami nincs ps5re csak xboxra. (Meg PC-re, de valljuk be, abba azért nem sokan ugranak bele, hogy konzol mellé még gamer pc,ahhoz elég minimál real life kell,hogy megérje, én pl. örülök ha a boxon ki tudom tolni azt a pár címet ami érdekel, 14 éves korban meg azért a szülők kevés embernek veszik meg a ps5/gamer pc kombót, hogy semmiből nem maradjon ki...)
26.
26.
Sophisticated Karen
#24: En a piacrol beszelek mint egy platform semleges felhasznalo. A high on life-t nem probaltam, viszont bar a hi-fi rush tetszett szerintem azert ps exkluzivok szintet nem eri el. Az hogy nem szeretnel kolteni pcre, az nem jelenti azt hogy jelenleg (meg kb mindig) nem a pc az osszesegeben legjobb es legdragabb jatek platform. De mindenki maga donti el hogy mire kolti a penzet. En pl utalok az autora kolteni...
25.
25.
Sophisticated Karen
#23: ahogy gondolod. nekem errol mas a velemenyem. 30 fps szamomra ami akcio jatek nem elegendo, pl a Zeldaval is ez az egyetlen igazi bajom, foleg hogyha sokat kell fordulni meg loni. 10 fps is folyamatos csak 100 ms telik el a framek kozott. valakinek eleg, nekem nem. szerintem nagyjabol 10 ms per frame ami jo, a folott a mozgokep nem hat folyamatosan. 60 fps mar kozel van de igazan a 90 fps a target szamomra es afolott mar inkabb a beallitasok es a performance kozott dontok. Pl raytracing 90 fps vagy no raytracing 240 fps, akkor valoszinuleg az elobbit valasztom.
24.
24.
Ca$Hman
18: Értelek, de pl. a High On Life, nekem hosszú évek óta a legjobb játék amit toltam. Végre egy game aminek lelke volt, és nem a "komoly" sablonokra építkezik (mint minden Sony tps kb. egy kaptafa csak más settinggel, mde az alapvetése a dolognak általában hasonló, vérkomoly dolgok történnek vérkomoly emberekkel) . Vagy Hi-fi rush, meg a hasonlók azok hidd el a legtöbb konzolosnak onlynak számitanak. Az hogy van valami pc-re, szted egy konzolosnak mennyire számít? Nyomjam a 4 giga ramos integralt kartyas potato notimon? Igen, tudom vehetnék jobb gépet, de vegyen a halál, inkább költöm a pénzem kocsira, tabletre, telóra stb, ha ott az Xbox úgyis... Szóval sok az only boxra is azoknak akiknek nincs otthon erős PC, hidd el.
23.
23.
crytek
#22: Megint megmondom a nagy okosságok vs ja megmondom az okosságot,mert biztos nincs pc-je a gyereknek..

Nem gyanús hogy nekem is van pc-m ugye? Hidd el nem 30 fps-re limitálva játszok ott. Tudom , látom hogy van különbség ,de itt nem a különbségről van szó hanem hogy valami folyamatos. És amíg az addig felőlem lehet az 20 fps is. Erre írtam hogy engine és optimalizálás függő ,mert máshol a 30nál is érezni hogy nem "smooth" nem folyamatos hanem "döcög" akinek van pc-je ezt tudja.
(Engem egyébként pc-n nem érdekel a csillió fps én minden játékba eleve mindent csutkára kapcsolok és ha ezt 30 fps meg csak 40 akkor bizony annyi) Amíg nem rossz érzés játszani a játékkal mert akadozik vagy valami addig engem nem fog érdekelni az fps szám.
22.
22.
Sophisticated Karen
#21: Megint, velemeny versus tapasztalat. Aki jatszott 60, 120 vagy 240 fpssel, pontosan megtudja mondani hogy melyiket hasznalja. Nyilvan a minnel magasbra mesz annal kevesbe szamit, mivel a nyert miliszekundomok felezodnek (ahogyan duplazod az fpst). 30 es 60 kozott a kulonbseg hatalmas. 60 es 120 kozott mar nem annyira, es 120 es 240 kozott csak fpsnel tudom megmondani a kulonbseget. pl en a pcment 90 es 100 fps koze szoktam optimalizalni mivel ott van az a pont ahol mar nem nagyon latom a kulonbseget (pl 140 fpssel szemben), de az extra fpssek raytracingbe, tulzott dlssbe, vagy pontos arnyekokba kerulnek.

Olyan jatekoknal ahol a kepernyo nagy szazaleka statikus, pl crpg, taktikusjatekok, rts, ott tok mindegy hogy 40 vagy 120 fpssel jatszod. Meg egy akciokaland jatek mint horizon vagy zelda is elmegy alacsonyabb fpssel tobbnyire mivel mikor egy iranyba futsz a kepernyo nagy resze statikus. Viszont az olyan jatekokban ahol allandoan fordulsz akcio van es a kepernyo megvaltozik a magas fps megszepiti es kielesiti a jatekot menet kozben (ezert jobb szerintem 120 fps 1080p mint 60 fps 1440p vagy 30fps 4k), mivel akkor is amikor a kamerat forgatod, akkor is minden eles es pontos marad. Aki nem probalta, annak nehez elmagyarazni. Ez olyan mint a VR, vagy a sieles, ha kiprobalod megerted.
21.
21.
crytek
#20: Érdekes én sose szenvedtem konzolon a 30 fps miatt (hozzáteszem én duplán hátrányos helyzetű vagyok mivel ezer éves full hd tv-n tolom mindenféle vrr és csudaságok nélkül) mert ezt a számot tudod hol látom csak? A leírt cikkekben sehol máshol :) Konzolon nincs fraps a bal felső sarokban így nem mondom meg mennyivel fut csak azt látom folyamatos és röccenés mentes lásd pl Redfall.
Egyébként ez az fps optimalizálás kérdése. Anno a Crysis 1nél mikor kijött én leszartam hogy hány fps-el ment maxra tekertem mindent és csapattam ott annál a játéknál a 22 fps sem akadt sok játékkal toltam pc-n ahol a pl 30 fps is már akadozott..
20.
20.
Sophisticated Karen
#18: Az hogy a Nintendo és a Sony ma jobb exkluzívokat gyárt az sajnos tény. Bár ne így lenne. Hidd el, szíves tolnek végre egy jó Gears játékot. A gears 3 már régen volt.. bízzunk ebben a Starfieldben (idén még játéban nem csalódtam), van pc tehát nekem nem kell majd a 30 fpssel szenvednem.
19.
19.
Sophisticated Karen
#17: Amiket felsoroltál azt én mind élveztem (demons souls, shadow of the colossus, returnal, gt7 kimaradt) és hasonló címeket az MS nem gyárt minőségben (az MS flight simulator meg a Forza horizon 5 kivételével). Ha nem lennének ezek a címek és vr2 akkor a két konzol szinte egyforma. Igen vannak ilyen szintű címek A boxon de hát a PS5n is elérhetőek. A Nintendo meg csak az exkluzív címei miatt marad életben.

Xbox annak jó aki minél olcsóbban akar viszonylag jó könyvtárhoz hozzá férni. Ha csak egy konzolra van pénzed és 100-150 nél nem akarsz a játékra költeni ez a jó választás. Ha megvan az anyagi háttér akkor ma a PS5 a legjobb konzol. Nyilván egy gamer pc még jobb csak az más ár kategóriába tartozik ha nem veszel high end tvt a konzolhoz.
18.
18.
crytek
#17: Jó hát ezt egy gyöpös ps usernek meg pl nintendos embereknek mondhatod. Ők azt hiszik mindenki az ő kedvenceikkel tolja.. csak halkan mondom ha így lenne a ps exkluzivok nem szaros pár milliós példányban fogynának.

Nem fog soha olyan game készülni amit mindenki szeretne és játszana/játszani akarna vele
17.
17.
Ca$Hman
15: De abból engem töredéke érdekel, pl. Bloodborne meg Ratchet and Clank helyből kiesnek .
Azt ne mondd van olyan ember aki az összes ps onlyt ugyanúgy élvezi. Nekem pl. az Uncharted is 8/10es game. Valahogy nem rántott be, jó volt meg minden, de semmi extra, egy átlagosnál szebb kalandjáték volt a 4 azt csuma.
Infamous Second Son viszont kellemes csalódás volt pl, azt nem is értem, miert nem folytatták. Last of Us 2 megint nem jött be, bár az 1-et imádtam. God of War, Days Gone, Ghost of Tsushima mondjuk tényleg jók, de a Spiderman megintcsak nem érdekel. Meg úgy kb. a maradék többi. :D Horizont is eluntam,bár az is lenyűgözött kb a feléig, aztán valahogy kifulladt nekem.
16.
16.
crytek
#15: Ha igaz amit állandóan mantráznak a gépen nem igen keresnek így a msnak nem érdeke csilliárd gépet eladni..pc-re kiadni meg hozza a vásárlokat előfizetőket.
Sony se poénból kezdte nyomni a pc-t..igaz ők megkésve tették ,de lassan nem marad "nagy" cím amit ne adnának ki pc-re.
Mert ők is tudják hogy mindig lesznek emberek akik soha nem fognak konzolt venni viszont játszanának a játékaikkal.
Minden játékról elmondható hogy lehet vele eladni gépet ha csak egy adott platformra van. De később tarolna mondjuk multiplatformként is.. de hát ezt sose tudjuk meg mert ilyet egyik cég se csinál. Pedig biztos sok xboxos tolná a boxán a pókembert meg a többi címet ,de hát mindig kell valami amivel elbasszák a game ipart
15.
15.
Sophisticated Karen
#12: ez azert nem igy van. a ps5 nem ket cimmel veri a boxot hanem az utolso ket genercioban kb 10-15tel. az uj jatekosoknak a teljes konyvtar es nem az epp megjeleno jatek szamit a dontesnel. fogy a box, tehat nem egy epic fail mint a Sega Dreamcast, es ez jo, de azert phil bacsi is fanyalog hogy le vannak maradva immar 10+ eve, es nem jon ossze a nagy visszakapaszkodas. de jelenleg a psn vannak a jobb exkluzivabb cimek, a ps plus kezdi behozni a gpt, es a vr2 meg hardveres elonyt is nyujt a sonynak. amig phil ezen nem valtoztat, hiaba jo a box, addig ez nem fog valtozni. phil sajnos a jelentoseget az exkluziv jo jatekoknak nem teljesen erti, es az ms studioinak mar egy evtizede nem sikerult egy igazi system sellert osszetakolni. pedig volt egy ido amikor gears 2, forza 4, mass effect 2, halo reach femjelezte 360 koroket vert a sonyra es akkoriban jobban fogyott a termek a RROD ellenere is (2007 es 2010 kozotti idoszak).
14.
14.
crytek
#13: Meddö vita ez a ps game vs ms game... ugyanis a ps játékok nem ultimate játékok ahogy a nintendo és a MS és semmi más játék sem. Olyan game soha nem lesz ami mindenkit fog érdekelni. PS persze hogy jobban fogyott mivel semmi nem jött pc-re ms cucc meg a one ota minden jön. És rengeteg embernek van pc-je sőt gamer pcje ps mellett is és tolja a ms cuccokat.
A game pass és a ps plus egyaránt jó. Mindegyikben vannak gyenge és jó játékok is pont ez bennük a jó többszáz játék közül tudsz válogatni. Olyan úgy se lesz egyiknél sem ,hogy nem talál az ember olyat amivel ne játszana.

Lehet ami neked a pókember az másnak mondjuk egy gears of war.. te istenited a pókot szarozod a gearst a másik oldal szintén ezt csinálja mert ő pl leszarja a pókembert nem jön be neki.
De ja emberből van mindenki nem tudja elviselni hogy más nem úgy él ahogy ő és nem azzal játszik amivel ő mivel amit ő csinál tesz vesz játszik csak az lehet a jó meg az etalon.. De ez benne van a génben ha nem lenne egy kurva komment se lenne soha sehol

13.
13.
Akutyafáját
#12: 2 játék miatt is system seller egy ps, hiába sóherolsz be 1 billió címet gamepassból és ülsz felette mint dagobert bácsi, ha az a 2 ps játék jobban megéri és veszik miattuk a pst mint a cukrot te meg okosnak hitted magad amiért vettél egy xboxot hogy kipróbálj 200 darab húgy early access szintű programot
12.
12.
Ca$Hman
10: Végre valakinek van egy minimális értelmi szintje :)
De tökmindegy, mert kijött a God of War meg a Spiderman, szóval innentől az MS meghalt, mostmár senki sem fog soha xboxon játszani, és soha nem is fognak több xboxos játékot eladni, és az MS a nagy címeket csak azért tudja gamepassbe rakni, mert a máshonnan megtermelt pénzt itt veri el, jajajaja. Ez lehet hogy így volt az Xbox One éra elején mikor kajak nyomorékok voltak, de azóta a játékrészleg önmagában nyereséges csak szólok a fanyalgóknak, meg a Sony fanboyoknak. Am meg van 2 PS exkluzív ami érdekel. Vegyen a faxom miatta PS-t. Akkor most mivan? xd Szerintetek senki más nem gondolkodik így? Sztem elég sokan, mert fogy a Box is tisztességesen. Semmi baj a PS-el, kívánom minél nagyobb konkurenciája legyen a boxnak, és egy remek konzol, remek onlykkal, de azért ne legyünk már csőlátású gyökerek légyszi.
11.
11.
DarkLord
#2: Peppa malac az kell neked :) Bár én is belekezdtem amúgy a kreálás tetszett benne , szakadtam végig, milyen korcs családot hoztam össze :D
10.
10.
Doomsayer
#9: Hát igen, ugyan arról beszél, amiről már sokszor volt szó az előtt is hogy a fil elmondta volna. Sokszor a kommentelők az alapján gondolnak a bizniszre meg a megacorp-ok üzleti 10-15 éves céljaival kapcsolatos pénzmozgásokra, hogy a konkurens vállalat valami exkluzív játékáról egy héttel többet ír a sajtó, mint az aktuális vállalat játékáról. Holott ez nagyon nem így van. Valaki lehet, hogy a Starfield miatt próbálja ki elsőre a Game Pass-t csak egy hónapra, de rákattan emellett két másik játékra is. Aztán utána megtetszik neki a Yakuza, ami ezer részes és ott marad még egy-két hónapra. Aztán drága lesz a videokártya és esetleg a 10-20 kedves játéka miatt már vesz egy Series S-t is. Utána meg persze egy X-et. Utána meg végül is évekre, vagy örökre ott marad, de ha nem, akkor is mindenképp több pénzt hagyott ott a micronál, mint a Starfield ára. Arról nem is beszélve, hogy 80%-ban nem az van, hogy a GP játékokat nem veszi senki (de ez még egy jó indok újjal mutogatni valakire), mert ami nagyot megy GP-ben abból általában más platformra, mi több Xbox-ra és PC-re is jól adnak el attól függetlenül, hogy bent van.

Szóval lehetne ezt ragozni, de felesleges, mert aki érti az eddig is értete, aki meg másik platform véres harcosa és egy-egy adott cím rajongójaként mortal enemy minden más játéknak, az meg ez után sem fogja érteni. Starfield-et meg lehet ragozni, hatalmas a buzz körülötte, az új Bethesda játék, Skyrim és Fallout fejlesztői, iszonyat sokat adnak el majd belőle így is meg úgy is, és még többen fogják tolni és még a kontrollerből is mega giga sokat fognak eladni.
9.
9.
crytek
#8: Phil papa most mondott kis szösszenetet a game passról

https://www.gamespot.com/articles/microsoft-will-absolutely-make-money-on-starfield-phil-spencer-says/1100-6515158/
8.
8.
Doomsayer
#5: Ha ez megvígasztal, akkor én nem vagyok a micro felvásárlása ellen, sem a gp ellen. Elég nyilvánvaló, hogy mi lesz a felvásárolt címekkel még akkor is, ha sokan nem értik, hogy a micronak az is biznisz, ha beteszi gp-be, meg az is ha emellett eladja más platformokra. Ezért jelentették be azt is, hogy nem csak PS-re lesz mindenképp COD következő 10 évben, hanem még Nintendora is (ami hamarosan új gen platformot feltételez, de ez nem ide tartozik most). De nem azért van 10 évről szó, mert utána majd nem fogják szeretni az így befolyó pénzt, hanem amiatt mert annyi idő alatt olyan sok dolog változik, hogy még az is lehet, hogy streaming lesz és külön márkás konzolok már nem. Mindazonáltal én annyira szeretem a Diablót, hogy ha beteszik GP-be én biztos, hogy még egy próba erejéig sem töltöm le.

De szerintem nem azért kiáltanak ki téged féregnek, mert a Diablo gamepass-es lesz, hanem esetleg azért, mert ok nélkül ilyen hangnemben beszélgetsz akkor is, amikor nem feltétlenül kéne. Úgyhogy legyél ügyes meg aranyos és ne adj okot a vitára, hogy meglásd a nagy rózsaszín plüssmacit ilyen habos fagyival, aminek eper van a tetején, vagy hasonlót és akkor kevesebb beszólogatás, meg vita lesz, vagy ilyesmi.
7.
7.
crytek
#6: Az a "sima" havi ps plus-hoz jár.. (NBA 2K23,Jurassic World Evolution 2, Trek To Yomi)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...