Darkest Dungeon MAC, PC, PS4, Vita

Oldalnézetes dungeon crawler nem kevés vérrel.
Típus: 2D-s, Dungeon Crawler, Roguelike, RPG

Próbahétvégén a Far Cry 5 és a Darkest Dungeon

Mind a Steamen, mind a Uplayen találhatunk ingyenes szórakozást az előttünk álló hétvégére. A Ubisoft a Far Cry-sorozat ötödik részét teszi játszhatóvá néhány napra, míg a Steamen a Darkest Dungeon sötét kazamatáiban barangolhatunk.

Többjátékos móddal bővül a Darkest Dungeon

Újabb DLC-csomaggal bővül a Darkest Dungeon, a szokásos új kasztok vagy helyszínek helyett azonban egy online harci arénát kapunk. Készüljetek, mert a The Butcher's Circus megnyitja a kapuit!

Elrajtolt a Darkest Dungeon: The Color of Madness

H.P. Lovecraft Szín az űrből című novellája adta az ihletet a Darkest Dungeon legújabb DLC-csomagjához. A The Color of Madness első körben PC-n mutatkozott be, ezt kíséri a legújabb trailer is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokra már érezhetően kevesebb megjelenés jutott, mint az elmúlt hetekre, de annyi baj legyen: az ínyencek még így is találnak a fogukra való címet, és végre jut idő a lemaradások pótlására is!

Júniusban érkezik a Darkest Dungeon új DLC-je

Ismét összeállnak a sokat látott kalandorok, de az út ezúttal az elátkozott farm felé vezet. A The Color of Madness egy új régióval, új ellenfelekkel és bossokkal és egy rakás egyéb tartalommal bővíti a Red Hook Studios fantasztikus dungeon crawlerét.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Őrület, milyen hamar elrepült ez a február, de a legkevésbé sem sajnáljuk, hiszen remek játékok várnak majd ránk a közeljövőben is. Nézzük a következő napok felhozatalát!

Darkest Dungeon - nyakunkon az xboxos verzió

A Red Hook Studios bejelentette, hogy a hónap végén válik elérhetővé a Darkest Dungeon Xbox One-os kiadása. A játék ráadásul akcióval indít a Microsoft platformján, limitált ideig ajándékba kapjuk az első DLC-t.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a hónap nagyágyúira még mindig várnunk kell, ezen a héten legalább a játékmegjelenések számára nem panaszkodhatunk majd. Több indie cím és megkésett port is landol a boltokban.

Darkest Dungeon: The Color of Madness bejelentés

A jövő tavaszra várható új kiegészítő ezúttal az H. G. Wellst és Lovecraftot idéző, viktoriánus szellemben fogant földönkívüli invázióval gazdagítja a játék horrorisztikus dark fantasy világát.

Tíz játék, amivel játszanod kell halloweenkor

Közeledik október 31-e, és ennek alkalmából a Steam újabb halloweeni akciót hirdetett. Átnyálaztuk a kínálatot, és kiválogattunk tíz vásárlásra érdemes játékot belőle - csakhogy csavartunk egy picit a szűrési technikánkon.