Ingyenesen tölthető a Darkest Dungeon

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 25.
  • Akció
Link másolása
Ma sem hagy minket ajándék nélkül az Epic Games Store, most éppen a Red Hook Studios nagy sikerű játékához, a Darkest Dungeonhöz férhetünk hozzá fizetés nélkül. Csapjatok le rá, amíg lehet!

A Darkest Dungeon egy szerepjáték, amelyben válogatott hősökkel kell felfedeznünk egy gótikus kúria kazamatáit. A játékmenet keveri a valós idejű mozgást és a körökre osztott harcot, és fontos mechanika, hogy minden karakter rendelkezik egy stresszmérővel: minél többet láttak, annál idegesebbek lesznek, ami kihatással lehet a teljesítményükre is.

Ma ezt a címet szerezhetitek be ingyen az Epic Games Store jóvoltából, és nem árt sietnetek, elvégre csak holnap 17 óráig él az akció. Akkor egy újabb címnek örülhettek: ahogy jelezni szoktuk, hivatalosan titok, hogy mi lesz a következő ajándék, mivel azonban már kiszivárgott a meglepetések teljes listája, megnézhetitek, hogy mi vár még rátok.

11.
11.
szujonor
Vagy 2000 ft-ért az összes kiegészítőt is megvettem hozzá.
10.
10.
Ooorky
Asszem inkább megveszem majd Steam-en a JW-t...

"Doing some testing on another personal machine, we noticed that the Epic Games Launcher has five different processes open at one time. Out of curiosity, we opened up Glasswire, which is a free network traffic monitor. We could see that the Epic Games Launcher and associated processes were firing off data at regular intervals to over 22 different servers.

This was happening whether we had the launcher open, minimized, or in the background. The larger spikes shown in the Glasswire graph below are from when we reopened the Epic Games launcher after closing it.”
7.
7.
BockÚr
#6: Mi ultimate barátom lenne ő?
3.
3.
Daniel21
#1: elvileg a Jurasic lesz az utolsó amit adnak majd. Addig van még egy pár hátra.
1.
1.
Ooorky
Reménykedtem, hogy adni fogják a Jurassic World-öt karácsonyra, azért még egy vm-et is felraktam volna, hogy abban futassam az egs launcher-t.
Evvan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...