Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 PC, PS4, XBOXONE

Végre next-gen gépekre költözik a Naruto-sorozat.

Hét játék távozik áprilisban a PlayStation Plus kínálatából

Természetes, hogy a PlayStation Plus folyamatosan változó játéklistáját időnként elhagyja pár játék. Áprilisban összesen hét címtől kell búcsút vennünk.

Ezekkel a játékokkal bővül a PlayStation Now májusban

Már beléptünk a májusba, és a Sony nem is habozott sokáig azzal, hogy megossza velünk, mire számíthatunk a PlayStation Now-ban a hónapban. Harcból nem fogunk hiányt szenvedni, az biztos.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kisebb szünetet követően ismét kezdenek felpörögni a játékmegjelenések, a következő napokban már egészen ígéretes kínálatból válogathatunk. Lássuk, hogy milyen újdonságok érkeznek!

Switchre látogat a Naruto: Ultimate Ninja Storm 4

Jövőre Nintendo Switchen is tehetünk egy próbát a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4-gyel, az átirat ráadásul némi extra tartalmat is hoz magával. Aggodalomra semmi ok, ezeket a korábbi verziók játékosai is megszerezhetik.

Augusztusban jön a Naruto-gyűjtemény

Ráadásul rögtön kettő! A dobozos formában is elérhető Naruto: Ultimate Ninja Storm Legacy mellett a némileg szerényebb (és csak digitálisan elérhető) Trilogy-csomag is megjelenik nyugaton. Lássuk a tartalmat!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag laza héttel fordulunk rá a februárra, de egy-két érdekesség azért most is akad majd. Boltokba kerül a Hitman első évadának dobozos kiadása, és a Nintendo is kiadja a következő mobiljátékát.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 teszt

Befejező részéhez érkezett Kisimoto Maszasi legendás sorozatának játékadaptációja is. A Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 elvarrva a szálakat, egy utolsó nagy leszámolással búcsúzik a manga- és animerajongóktól.

Brit toplista: a Naruto a harmadik

A múlt héten ugyan több újoncunk is volt, de csak egyikük tudta beverekedni magát a brit játékeladási toplista élbolyába. A Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 a harmadik helyen nyitott.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elkövetkező napokban idegenekre vadászunk, kamiont vezetünk az Egyesült Államok útjain, levezetésként pedig kiéljük a Naruto-mániánkat. Íme, a hét játékmegjelenései és filmpremierjei!

Naruto launch party lesz Kecskeméten

A Naruto Videojáték és Anime-Manga Közösség csapata egy remek launch partyval lepi meg a rajongókat február 6-án. Ha kipróbálnád a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4-et, látogass el Kecskemétre!