Ezekkel a játékokkal bővül a PlayStation Now májusban

  • Írta: gorien
  • 2022. május 2.
  • Akció
Link másolása
Már beléptünk a májusba, és a Sony nem is habozott sokáig azzal, hogy megossza velünk, mire számíthatunk a PlayStation Now-ban a hónapban. Harcból nem fogunk hiányt szenvedni, az biztos.

Ugyan június végére már összeolvad a PlayStation Plus és a PlayStation Now, de a két jelenleg létező szolgáltatás addig sem hagy fel a működéssel. A Sony ennek megfelelően azt is bejelentette, hogy májusban mire nevezhetnek be a PS Now előfizetői: a három játékot holnaptól már el is érhetjük.

Aki abszurd metroidvaniákra vágyik, az a Blasphemousszel lelheti meg a számításait, amely vallásos felhangokkal tűzdelt soulslike-harcokkal kecsegtet. A nindzsák szerelmeseinek a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4-gyel készül most a szolgáltatás, a hagyományosabb bunyók kedvelőinek pedig a Soul Calibur VI-ot tartogatja.

5.
5.
crytek
#4: Most olyan mondok amin biztos ledöbbensz majd: Olyan game / bármilyen terméke sosem fog létrejönni ami mindenkinek tetszik.

A lényeg hogy sokszáz game között lehet turkálni és játszani fillérekért...sokan inkább előfizetnek mintsem db-jáért kiadjon 70 eurokat...
4.
4.
nemfontos
#3: Ezek a szolgáltatások a számokról szólnak... a gamepass is egy fos, van benne egy halo, meg egy forza, egy két érdekes játék, meg 200 fos.
A sony -nál ugyanez lesz. A különbség annyi lesz, hogy nem egy két érdekes játék lesz, hanem valamivel több, mert a sony azért adott ki jó játékokat is, amit a micro -ról egyelőre nem mondhatunk el.
De lényeg a lényeg, az előfizetésér kapott x száz játék túlnyomó része fos itt is, meg ott is.
3.
3.
crytek
#2: A Game passban rengeteg ilyen cím van... Képeket nézve bottal se ,aztán mondom mivel a havi 556ft-ba az is belefér kipróbálom már...és a legtöbb ilyen nem is rossz. Nem csúcs über 50 millió példányban eladott és szarráhájpolt címek ,de bőven el lehet velük lenni. Most pl a Bugsnax-ot nyomom...
2.
2.
cobrausa24
Csak kíváncsiságból kérdezem (nem a PS Now-al kapcsolatban, hanem úgy általában), hogy volt-e olyan játék, amit kipróbáltatok, amiről videókat nézve vagy olvasgatva róla nem nagyon tetszett, majd egyszer csak elővettétek és azt mondtátok némi próbálgatás után, hogy: „Na! Lehet, hogy mégsem olyan rossz ez, mint ahogy azt hittem”.
Nekem mostanság volt ilyen a Neon Abyss, amit az Epic-en adtak ingyen még pár hónapja és úgy voltam vele, hogy ilyen kis pixeles játék nem kell nekem, köszi, csak beszerzem. Aztán valahogy kíváncsi lettem rá, mert vágytam valami újdonságra akkor és akkor jöttem rá, hogy azért el lehet ezzel egész élvezetesen játszogatni. Csomó kreativitás és ötlet van benne és mondhatni játszatja magát a játék, mert mindig vannak érdekes permutációban felvehető itemek és tök jókat lehet velük ökörködni :)

Aztán ilyen volt annak idején a Need for Speed Undercover is, amire azt mondták a megjelenés után nem sokkal, hogy ki se próbáljam, mert annyira gagyi lett, hogy nem éri meg az erőfeszítést, aztán még Xbox 360-os korszakban az volt az egyik kedvenc játékom, ráadásul a Need for Speed sorozatból az egyik legtetszetősebb volt nekem.

De például a Dota is olyan volt, hogy eleinte megmutatták, akkor nem éreztem rá, majd amikor volt a Dota 2 és a League of Legends-nek eleinte a felkapottságai, akkor én is játszogattam mindkettővel, majd rájöttem ,hogy nem olyan rossz ez a Dota 2, valahogy jobban le is kötött, meg ott is egész élvezetes meccseket lehetett letolni.
Volt még 1-2 ilyen.

Amiben meg csalódtam és azt hittem, hogy a videón látottak alapján tetszeni fog, az például a Gran Turismo Sport volt, aminek elkezdtem eleinte megörülni, hogy de jó, lesz szimulátor PS-re, aztán amint elkezdtem vele játszani éreztem, hogy ez szimulációban egy Assetto Corsa-hoz, ACC-hez vagy egy rFactor 2-höz képest nem nagyon közelít a dolog :D Ráadásul írják is a borítóján, hogy szimulátor… hááát, nem egészen sajnos, amit sokan mások is megerősítettek és így alább hagyott az érdeklődésem a Gran Turismo 7 iránt is.

Nekem például a Horizon: Zero Dawn sem tetszett, amikor elkezdtem vele játszani és sokan felpörögtek rá, hogy mekkora jó lesz vagy ha kipróbálta, akkor mondja, hogy fú milyen klassz, aztán már nekem videón fura volt a koncepciója is maga, de mondom attól lehet élvezetes. Végül sajnos nem sikerült ráéreznem arra a játékra egyáltalán, hiába volt mögötte nagy felhajtás, hogy most az lett a Sony legközkedveltebb címe és minden mást maga mögött hagyott Aloy élete, de ez nekem nem adta egyáltalán, így hát félretettem.
Last of Us-nál ugyan ez volt, az sem jött be annak ellenére, hogy láttam benne potenciált a videókban, végül nem olyan íze volt annak a csodának.

Voltak még ilyenek, csak most hirtelen ezek jutottak az eszembe :)

De azért én nagyon kíváncsi vagyok, hogy az itteni olvasók milyen tapasztalattal rendelkeznek vagy mik voltak nektek azok a játékok, amik első látásra nem tetszettek, de rájöttetek idővel, hogy azért nem rossz az. Illetve arra is, hogy mi volt az, amire nagyon felpörögtetek még megjelenés vagy kipróbálás előtt, majd a gyakorlati részben csalódást okozott. Ahány ember, annyi ízlésvilág.
(Bocsánat, hogy nem a PS Now-al kapcsolatos, csak kíváncsi lélek vagyok, na... ha már részben a játékok tárházainak bővítéséről van szó :D)
1.
1.
crytek
Nem nagy eresztések.... Az biztos nem ezekkel fog a sony elcsábítani
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...