Salt and Sanctuary PC, PS4, Vita

2D-s Dark Souls, ami egy teljes értékű metroidvania is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalosan is magunk mögött hagytuk a karácsony utáni uborkaszezont, a februári játékkínálat pedig elég ütősnek ígérkezik! A jövő hét különösen sűrű lesz, de erre a hétre is befutott néhány cím, amit nem érdemes kihagyni.

Xbox One-ra költözik a Salt and Sanctuary

A két éve PlayStation 4-re, később azonban Nintendo Switchre és PC-re is ellátogató Salt and Sanctuary a jövő hónapban Xbox One-on is tiszteletét teszi. Az eredetit fejlesztő Ska Studiosnak ezúttal a BlitWorks is besegít.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Vége az ínséges júliusnak, a következő hónap már jóval termékenyebb lesz játékmegjelenések terén. Erre már a heti megjelenési listánk is elég bizonyítékot szolgáltat, csekkoljátok!

Switchre költözik a Salt and Sanctuary

Hamarosan vadonatúj otthonra lel a Ska Studios legújabb 2D-s kalandja, a Salt and Sanctuary, ami egyértelműen a Dark Souls oldalnézetes reinkarnációja. A játék ezúttal a Nintendo hibridkonzoljára tart.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A március vége viszonylag csendesen telik majd, ami persze nem jelenti azt, hogy ne tartogatna néhány érdekességet a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összegző listánk!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A hosszú hétvége bezavart picit, azonban a világért sem hagynánk benneteket megjelenési lista nélkül! A hét főszereplője a Homefront: The Revolution, Philadelphia már várja, hogy felszabadítsd az észak-koreai elnyomás alól.

PC-re is elérhető a Salt and Sanctuary

A Dark Souls 2D-s kistestvérét mi is imádtuk a múlt hónapban, így bizonyára ti is örülni fogtok egy valódi kihívással rendelkező akció-platformernek PC-n. A tartalom mellett a külcsín is kellően nyomasztó.

Salt and Sanctuary teszt

A készítők szándéka egyértelmű volt a Salt and Sanctuaryvel: a Dark Souls mechanikáját átültetni egy 2D-s akció-platformerbe. Az akadályt szinte hibátlanul átugrották, és vannak saját érdemei is a játéknak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A hosszú hétvége miatt bőven jut idő játékra a héten, úgyhogy nézzük is meg gyorsan, milyen újdonságok érkeznek a napokban. Bunyó? Autóverseny? Felhőtlen robbantgatás? Lesz itt minden!

Nyolcpercnyi Salt and Sanctuary

Nagyon rég nem hallottunk a Ska Studios legújabb 2D-s kalandjáról, a bevallottan a Dark Souls oldalnézetes reinkarnációjának szánt Salt and Sanctuaryról. A csendet egy nyolcperces gameplay ízelítő törte meg.