Total War: Warhammer PC

Merészet húznak a Total War-sorozat alkotói: az új rész a Warhammer-univerzumban játszódik!
1467367230

Total War: Warhammer - mészárlásra gyúr az új DLC

Kevésnek érezted az erőszakot a Total War: Warhammerben? Gyönyörrel és megelégedettséggel tölt el, ha az óriások lerágják a szerencsétlen katonák fejét, vagy a trollok letépik az ellenség végtagjait? Akkor az új DLC neked szól!
1466434980

Total War: Warhammer teszt

A Total War-széria Warhammer-alapú epizóddal jelentkezett. Találkozásuk a legjobb, ami történhetett a stratégiai sorozattal és ez fordítva is igaz - egyszerűen imádjuk!
1464694200

Brit toplista: az Overwatch búcsúztatta Drake-et

Az Overwatch döntötte meg az Uncharted 4 uralmát, a Blizzard lövöldéje kapásból a brit játékeladási lista csúcsán nyitott. Az új Tini Nindzsa rajtja már közel sem sikerült ennyire fényesen.
1464523200

Óriási siker a Total War: Warhammer

A Sega jelentése szerint a kedden debütált Total War: Warhammerből az elmúlt napokban eddig több mint félmillió darabot sikerült eladni, amivel a franchise történetének legsikeresebb epizódja lett.
1464022800

Total War: Warhammer - hódítsd meg a világot!

Holnap mindenki számára elérhetővé válik a Total War-sorozat ismeretlen vizekre evező felvonása, a Warhammer. A premier alkalmából kaptunk egy hangulatos trailert.
1463990400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Őrülten sűrű ez a május, és még mindig nincs vége! A következő napokra is jutott játékmegjelenés bőven, ráadásul a Blizzard-rajongók duplán örülhetnek, elvégre a Warcraft-film is most kerül mozikba.
1463558429

A Total War: Warhammer lényege

Ha még soha nem játszottál egyetlen Total War-játékkal sem, de érdekel a Warhammer világa, akkor a fejlesztők jóvoltából egy videós gyorstalpalót nézhetsz végig. Szó esik a világról, a csatákról és a diplomáciáról is.
1463205650

Total War: Warhammer - a háború mágiája

Ha eddig nem tudtad volna, ez lesz a RTS-sorozat első olyan darabja, amely egy fantáziavilágban játszódik, s mint ilyen, tömve van varázslatokkal. A The Creative Assembly csapata most a mágia pusztító hatását mutatja be.
1462978800

Total War: Warhammer - a káosz harcosai

Az eredetileg csak előrendelőknek beígért káosz harcosai frakcióról eddig nem sokat lehetett tudni, a The Creative Assembly így időszerűnek látta, hogy egy videó keretén belül részletesebben is bemutassa őket.
1462629600

Total War: Warhammer - mégis lesz modtámogatás

Rövid időn belül a második jó hírnek örülhetnek a Total War: Warhammerre warók... izé, várók. Az eredeti tervekkel ellentétben mégis lesz modtámogatás a játékhoz, sőt néhány kiegészítőt már a megjelenéskor letölthetünk majd.