Warhammer: End Times - Vermintide PC, PS4, XBOXONE

Left 4 Dead-stílusú Warhammer-játék négyfős co-opra kihegyezve.
Típus: Akció, co-op, warhammer

Befutott a Games with Gold decemberi kínálata

Hamarosan az év utolsó hónapjába lépünk, a Microsoft pedig elárulta, milyen játékokat kapnak decemberben a Gold-előfizetők. A kooperatív akciójátékok kedvelői a Warhammer: The End Times - Vermintide-nak örülhetnek.

A hétvégén kipróbálható a Dawn of War III

Ezen a hétvégén dörzsölhetik a tenyerüket a Warhammer-fanok. Hétfőig a Warhammer 40K: Dawn of War III-at és a Warhammer: End Times - Vermintide-ot próbálhatjuk ki ingyen a Steamen. Te választasz: RTS vagy FPS.

Mérföldkőhöz érkezett a Warhammer: End Times

A független Fatshark jelentése szerint komoly mérföldkőhöz érkezett a 2015 őszén megjelent Warhammer: End Times - Vermintide, a játék eladásai ugyanis végre átlépték az egymilliós álomhatárt.

Warhammer: End Times - jön a Karak Azgaraz DLC

Jó tudni, hogy a Fatshark nem hagyja cserben kooperatív akciójátékát, amely pont egy éve jelent meg. Érkezik az eddigi legnagyobb patch, pluszban az új fizetős DLC is, amely havas tájakra kalauzolja a rágcsálóirtókat.

A hétvégén kipróbálható a Vermintide

Ezen a hétvégén ingyenesen nyúzható a Warhammer: End Times - Vermintide. A játék leginkább a Left 4 Deadre emlékeztet, azaz a co-op mód a szíve-lelke, ám itt zombik helyett patkányemberekkel csapunk össze.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalosan is kezdetét vette az elmúlt évek legdurvább októberje, ráadásul már ezen a héten is beesik az ablakon egy igazi nagyágyú. Milliók várták a Mafia-sorozat visszatérését, reméljük, nem alaptalanul!

Warhammer: End Times - jöhet a patkányinvázió

Már nyakunkon a Warhammer: End Times - Vermintide konzolos premierje, kevesebb mint egy hét múlva csaphatunk le a kooperatív módra kihegyezett akciójátékra. A Left 4 Dead rajongói biztosan örülni fognak!

Konzolokra költözik a Warhammer: End Times

Xbox One-ra és PlayStation 4-re költözik a Warhammer: End Times - Vermintide, mely a digitális változat mellett dobozosan is elérhető lesz. Ez tartalmazni fogja az összes ingyenes frissítést és fizetős DLC-t is.

Kipróbálható a Warhammer: End Times

A hétvégén ingyen játszható a Steamen a Warhammer: End Times - Vermintide. A Left 4 Dead stílusú kooperatív akciójátékban patkányembereket likvidálhatunk, és többféle hőst közül választhatunk magunknak.

Félmilliónál tart a Warhammer: End Times

Tavaly ősszel jelent meg PC-re a Warhammer: End Times - Vermintide, melyet a Fatshark készített el. A fejlesztők örömmel jelentették be, hogy a játékból már félmillió példány talált gazdára.