Ashes of the Singularity PC

A Stardox masszív, egyszerre akár több ezer egységet felvonultató RTS-e.
1588953600

Ingyenes az Ashes of the Singularity: Escalation

Nem árt sietnünk, ugyanis alig két napunk van arra, hogy ingyenesen zsebre vágjuk a Stardock Corporation gigantikus csatákat felvonultató sci-fi RTS-ét. A Humble akciójának hála szerencsére örökké megtarthatjuk azt.
1457614808

Megvan az Ashes of the Singularity dátuma

Magunk között csak úgy emlegetjük a Stardock új RTS-ét, mint az első DirectX 12-es stratégiát, ám ennél jóval mélyebb játékról van szó. A legújabb trailer végre megerősíti a megjelenési dátumot is. Vághatjuk a centit.
1457109014

Ezt tudja a DirectX 12

A Microsoft a legújabb API-jának képességeit mutatja be most egy videó keretében. Bizony, már a DirectX 12-nek is külön trailert kell szentelni, mert az jó és egyre több játék használja. De vajon mennyivel nyújt többet a DX11-nél?
1454065259

A GOG is rágyúr a korai hozzáférésű játékokra

Már a GOG-on is elérhetővé váltak a fejlesztés alatt álló digitális játékok, bár a lengyelek sokkal óvatosabban állnak az Early Access-címekhez, mint a Steam üzemeltetői. Első körben öt ilyen játékot vásárolhatunk meg.
1425895250

Ezrek csatája az Ashes of the Singularity

Az Oxide valós idejű sci-fi stratégiája minden jel szerint újabb szintre emeli a virtuális csatatereket. Az Ashes of the Singularity technológiája lehetővé teszi, hogy egyszerre akár ezer egység harcolhasson a képernyőn.