Tembo the Badass Elephant PC, PS4, XBOXONE

Egy elefánt miatt szövetkezett a Pokémon-csapat és a Sega.

Terítéken a Games with Gold októberi címei

Az október amúgy is a rémisztgetésről szól, úgyhogy részben ehhez illeszkedik a Friday the 13th: The Game-mel a Games with Gold-játékok e havi felhozatala. Ráadásként örülhetnek még az önjelölt nindzsák is.

Tembo the Badass Elephant teszt

Gondoltátok volna, hogy egy lomha, nagytestű, nyugdíjazott harci elefánt lesz az, aki jó eséllyel végleg parkolópályára küldi a Sega eddigi kedvenc kék sündisznóját? Tesztlaborunkban járt a Tembo the Badass Elephant.

Ma jelenik meg a Tembo the Badass Elephant

A Pokémon-játékok alkotói kiengedték a fáradt gőzt, és egy roppant beteg 2D-s platformjátékot tettek le az asztalra. A Tembo the Badass Elephant a '80-as évek akciófilmjei előtt tiszteleg, nem kevés képi humorral.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, de ezúttal is letölthető címekkel és megkésett portokkal kell beérnünk elsősorban. A film- és képregénykedvelők az Ant-Man hazai premierjének örülhetnek még.

Összeállt a Sega és a Pokémon-csapat: jön Tembo

Tembo the Badass Elephant címmel fejleszt közös játékot a Sega és a leginkább a Pokémon-játékokról híres Game Freak. A platformer nyáron jelenik meg az érintett platformokon.