Yooka-Laylee PC, PS4, SW, XBOXONE

A volt Rare-tagokat felvonultató Playtonic a Banjo-Kazooie szellemi örökösének szánta a Yooka-Laylee-t.
Típus: platformjáték

Egymillió játékoson túl a Yooka-Laylee

Az egykori Rare-veteránokat is foglalkoztató Playtonic Games nemrégiben a Twitteren kürtölte szét, hogy 3D platformerük már egymillió játékost szólított meg. Másfél év kellett a sikerhez, de megérte.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár ez a hét az új Star Wars-filmről szól majd, aggodalomra semmi ok, új játékmegjelenések is akadnak a napokban! Többek között egy régi klasszikust is feleleveníthetünk a Capcom jóvoltából.

Két hét múlva Switch-re költözik a Yooka-Laylee

Hosszú várakozást követően a fejlesztők bejelentették, hogy megjelenésre készen áll a Yooka-Laylee Nintendo Switch-átirata. Sokat kellett optimalizálni a portot, de megérte: a készítők szerint ez lesz a legjobb verzió.

Yooka-Laylee teszt

A Rare egykori fejlesztői gondoltak egy merészet, és közösségi finanszírozásból elkészítették a Banjo-Kazooie szellemi örökösét. A Yooka-Laylee-ben csak a külcsín modern, a játékmenet leragadt a kilencvenes években.

Brit toplista: visszatért a Ghost Recon

A múlt heti első helyezettünk készlethiány miatt egyáltalán nem szerepel a brit játékeladási toplistán, megint a Ghost Recon: Wildlands vezet, utána pedig a LEGO Worlds következik.

Vissza az N64-érába: elérhető a Yooka-Laylee

A Playtonic Games platformere a Nintendo 64-es korszakba repít minket a Yooka-Laylee-vel, amely a Banjo-Kazooie szellemi örökösének tekinthető. Ha a launch trailer nem győz meg, akkor semmi!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét a múltidézés jegyében zajlik majd. Visszatérünk az N64-es platformerek korába, megújul egy klasszikus szerepjáték, és még a meglepetésmegjelenésünk is egy régóta várt port lett!

Idén 64 indie játék jön Nintendo Switchre

A kiotói cég teljes vállszélességgel kiáll a független alkotások mellett, 2017-ben egy rakás indie cím érkezik az új konzolra - köztük egy rakás exkluzív. Jön a SteamWorld Dig 2, a Runner3 és a Retro City Rampage folytatása is.

Yooka-Laylee - mozgásban a multiplayer mód

A Yooka-Laylee tömve lesz mókás kooperatív lehetőségekkel. A kampányt lokálban ketten is végigjátszhatjuk, de kapunk négy főt támogató minijátékokat is, köztük a Kartos Kartingot, amit most élesben is megcsodálhatunk.

Yooka-Laylee - 13 perc móka Captial Cashinóban

Ugyan a Banjo-Kazooie spirituális utódjának tekinthető Yooka-Laylee megjelenése még kicsit odébb van, a közösségi finanszírozásból tető alá hozott platformer így is rendre megmutatja magát. Most éppen egy 13 perces gameplay formájában.