Yooka-Laylee PC, PS4, SW, XBOXONE

A volt Rare-tagokat felvonultató Playtonic a Banjo-Kazooie szellemi örökösének szánta a Yooka-Laylee-t.
Típus: platformjáték

Három ingyenesen játszható Xbox-játék vasárnapig

A Microsoft újra előhalássza Free Play Days akcióját, amelynek keretében egészen vasárnapig három játékkal játszhatnak ingyen az Xbox-tulajok - köztük a tavalyi Star Wars: Squadronsszal is.

Nem Banjo-Kazooie-játékon dolgozik a Playtonic

A napokban felröppent a pletyka, miszerint a Microsoft folytatja nagybevásárlását, és állítólag a Yooka-Laylee fejlesztőcsapata, a Playtonic a következő kiszemelt csapat. A stúdió végül egy közleményben jelezte, továbbra is függetlenek maradnak.

Xbox Game Pass - így alakul a konzolosok októbere

A Microsoft bejelentette, hogy milyen újdonságokra számíthatnak az Xbox Game Pass konzolos előfizetői októberben. Többek között a Dishonored 2 és a Fallout: New Vegas is csatlakozik a kínálathoz.

Még több játékkal bővül az Xbox Game Pass

Újabb 13 címmel gazdagodik az Xbox Game Pass így is egészen hatalmas kínálata. Az Xbox One-os és a PC-s játékosok is egy halom nagyszerű indie játéknak örülhetnek, melyek között akad néhány olyan is, amit vétek lenne kihagyni!

Egymillió játékoson túl a Yooka-Laylee

Az egykori Rare-veteránokat is foglalkoztató Playtonic Games nemrégiben a Twitteren kürtölte szét, hogy 3D platformerük már egymillió játékost szólított meg. Másfél év kellett a sikerhez, de megérte.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár ez a hét az új Star Wars-filmről szól majd, aggodalomra semmi ok, új játékmegjelenések is akadnak a napokban! Többek között egy régi klasszikust is feleleveníthetünk a Capcom jóvoltából.

Két hét múlva Switch-re költözik a Yooka-Laylee

Hosszú várakozást követően a fejlesztők bejelentették, hogy megjelenésre készen áll a Yooka-Laylee Nintendo Switch-átirata. Sokat kellett optimalizálni a portot, de megérte: a készítők szerint ez lesz a legjobb verzió.

Yooka-Laylee teszt

A Rare egykori fejlesztői gondoltak egy merészet, és közösségi finanszírozásból elkészítették a Banjo-Kazooie szellemi örökösét. A Yooka-Laylee-ben csak a külcsín modern, a játékmenet leragadt a kilencvenes években.

Brit toplista: visszatért a Ghost Recon

A múlt heti első helyezettünk készlethiány miatt egyáltalán nem szerepel a brit játékeladási toplistán, megint a Ghost Recon: Wildlands vezet, utána pedig a LEGO Worlds következik.

Vissza az N64-érába: elérhető a Yooka-Laylee

A Playtonic Games platformere a Nintendo 64-es korszakba repít minket a Yooka-Laylee-vel, amely a Banjo-Kazooie szellemi örökösének tekinthető. Ha a launch trailer nem győz meg, akkor semmi!