Íme, a Games with Gold augusztusi felhozatala

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 28.
  • Akció
Link másolása
Vasárnap a hátunk mögött hagyjuk a júliust, így várható volt, hogy a Microsoft hamarosan megvillantja, mivel készül az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetőinek kedveskedni a következő hónapban.

Rohamosan közeledünk az augusztushoz, a Microsoft pedig ezt szem előtt tartva be is jelentette a minap, hogy melyik négy játékot zsákolhatják majd be ingyenesen az Xbox Live Gold, illetve az Xbox Game Pass Ultimate konzolos előfizetői:

A hack & slash akciót kínáló Darksiders III beszerzésével nem kell sietnünk, hiszen egész hónapban elérhető lesz a játék, viszont az Xbox 360-as Lost Planet 3-ra, ha nem csapunk le augusztus 1. és augusztus 15. között, akkor nem fogunk tudni hűsölni a fagyos planétán. A lövöldözéssel teli TPS-t váltja majd augusztus 16-án egy higgadtabb tempójú platformer, a Yooka-Laylee, ami egészen szeptember 15-ig lesz beszerezhető. Szintén augusztus 16-tól lesz elérhető a Garou: Mark of the Wolves, azonban a klasszikus verekedős játékot csak augusztus 31-ig lesz alkalmunk a gyűjteményünkhöz adni.

2.
2.
crytek
Valahogy mindig sikerül az xbox 360 címekből a legszarabbakat berakni. Annyi de annyi jó BC-s cím van pedig. :(
1.
1.
adamsfamily
Egész jó,mondjuk a Lost Planet 3 már meg van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...