Borderlands: The Handsome Collection PS4, XBOXONE

A Borderlands második része és a The Pre-Sequel! egyetlen csomagban, PS4-re és Xbox One-ra.
1615798800

Új névvel bővült a Borderlands-film színészgárdája

Újabb hét, újabb név a Borderlands-film stáblistáján: a minap megerősített hölgy egy vadonatúj karaktert alakít majd az adaptációban, akiről egyelőre annyit tudunk, hogy valamilyen módon kapcsolódik majd Lilithhez.
1615384800

Megvan, ki játssza Krieget a Borderlands-filmben

Új nevet lepleztek le a Borderlands-film színészgárdájából, ezúttal a Krieget alakító Florian Munteanu mutatkozhatott be a nagyközönség előtt. A színészt korábban a Creed II-ben láthattuk.
1614783600

Megvan a Borderlands-film Tiny Tinája

Egyre jobban körvonalazódik a Borderlands-mozi szereplőgárdája. Jack Black, Jamie Lee Curtis, Cate Blanchett és Kevin Hart után most Ariana Greenblatt is csatlakozott a stábhoz, aki a robbantásmániás Tiny Tinát alakítja majd.
1613116800

Jack Black lesz Claptrap a Borderlands-filmben

Folyamatosan csepegteti a Lionsgate a Borderlands-film színészgárdájának neveit, most éppen azt tudtuk meg, hogy a rajongók kedvencét, Claptrapet Jack Black szólaltatja majd meg.
1612886400

Jamie Lee Curtis is szerepel a Borderlands-filmben

Újabb névvel bővült a Borderlands-mozi színészgárdája: a Collider hivatalos forrásból származó értesülései szerint Jamie Lee Curtis is szerepet kapott a looter-shooter adaptációjában.
1612339200

Az Embracer Group megvette a Gearboxot

Eddigi legnagyobb vásárlását jelentette be az Embracer Group a Gearbox Entertainment megszerzésével. A Borderlands-szériáról ismert stúdió a cégcsoport hetedik nagy divíziója lesz, többek közt a THQ Nordic és a Saber mellett.
1610103600

Budapesten forgatják a Borderlands-filmet

Újabb videojátékból készülő filmadaptációnak fog otthont adni szeretett fővárosunk az év végén, habár valószínűleg Budapest látványosságai nem igazán fognak visszaköszönni Pandora kietlen vidékein.
1599199200

Az Into the Breach az Epic Store heti ajándéka

Az FTL mögött álló Subset Games hozta össze az Into the Breachet, amit ezen a héten ingyen ad az Epic Games Store. A heti ajándékon túl a Borderlands 2 Lilith-központú DLC-je is ingyen szerezhető be októberig.
1590771600

Hivatalos: Cate Blanchett lesz Lilith

Sikerrel zajlottak a tárgyalások Cate Blanchett és a Lionsgate között, így a színésznő alakíthatja majd a filmadaptációban a Borderlands-sorozat egyik ikonikus karakterét, Lilithet .
1590690600

Tölthető az Epic Games Store heti ingyenes játéka

Akik követték az elmúlt hetek eseményeit az Epic Games Store következő hetekre tervezett ingyenes játékaival kapcsolatban, azoknak nem lesz akkora meglepetés, hogy a mai naptól melyik játék(ok) tölthetőek fizetés nélkül.