A Kromját is megtalálta a Borderlands-film

  • Írta: gorien
  • 2021. április 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb nap, újabb színész a Borderlands-film stábjában. Miközben megtudtuk, ki fogja alakítani Krom banditavezért, Randy Pitchford is Twittert ragadott, hogy magyarázatot adjon arra, miért tér el a film cselekménye a játékokétól.

Pörögnek az események a Borderlands-filmadaptáció háza táján. Tavaly május óta egyre-másra jönnek a hírek arról, kiket igazoltak le az Eli Roth által dirigált produkcióhoz: először Cate Blanchettet mutatták be Lilith szerepében, legutóbb pedig Edgar Ramirez fedélzetre lépéséről kaptunk hírt Atlasként. A legújabb leigazolás Olivier Richterst illeti: a két méternél is magasabb testépítő a filmben Krom banditavezért fogja alakítani.

Legutóbb az adaptáció várható cselekményét is leleplezték, amely szerint Lilith azért érkezik a Pandorára, hogy megtalálja Atlas elveszett lányát – ez pedig érezhetően nem vág össze a játékok történetével. Épp ezért tisztázta Randy Pitchford, a Gearbox feje és egyben a filmadaptáció producere a Twitteren, hogy a film és a játékok úgy viszonyulnak egymáshoz, mint a Marvel-képregények és a Marvel Filmes Univerzum. Azaz hiába vannak hasonlóságok, bőven lesznek eltérések is, hiszen két külön médiumról beszélünk.

Emiatt sem gond, hogy Kevin Hart nem olyan magas, mint Roland a játékokban, hiszen „a magasság eleve nem számít, ha a film varázsáról van szó. A kemény munka és a színészi képesség egy előadó igazi értéke”, Hart pedig meg fogja mutatni, hogy képes akcióhős is lenni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...