Íme, a Games with Gold áprilisi játékai

  • Írta: szlav
  • 2019. március 26.
  • Akció
Link másolása
Március lassan véget ér, így hamarosan újabb remek játékokkal gazdagodhatunk, ha rendelkezünk aktív Gold-előfizetéssel. Egy egyedi sci-fi akció-RPG, egy forradalmi nyílt világú játék remake-je és két fantasztikus klasszikus vár ránk.

Akár Xbox One, akár az öregecske Xbox 360 csücsüljön a nappalitokban, garantált, hogy a Games with Gold áprilisi játékai közt lesz olyan cím, ami mosolyt csal majd az arcotokra! Április 1-jén a The Technomancer indítja a hónapot - ebben a pörgős akció-szerepjátékban a fejlett technológia segítségével valóságos harci mágusként csaphatunk szét a vörös bolygó lakói közt. Április 16-án az Outcast: Second Contact csatlakozik a listához - ez nem más, mint az 1999-es Outcast remake-je. A történelem egy darabjával van dolgunk, hiszen az eredetije forradalmasította a nyílt világú játékok piacát. Ezek várhatók tehát Xbox One-ra.

Kaptunk viszont két eléggé ütős klasszikust is! Újabban minden hónapban érkezik egy remek Star Wars-játék a Games with Gold csomagjával, s ez most sincs másképp. Valószínűleg senkinek nem kell bemutatni a 2005-ös Star Wars: Battlefront II-t. Bolondok napján már tölthetitek is, ez pedig nem vicc! A sort a Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 zárja április 16-án. Keményvonalas taktikai shooterről van szó, azok közül is a legjobb fajtából. A Wildlands után csak óvatosan vele, hamar padlót foghatunk! A visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően természetesen mindkét játékot nyúzhatjuk Xbox One-on is. Jó szórakozást!

11.
11.
godach
#9: Én középtájra emlékszem, hogy jó játékok voltak. A végén, már biztos nem (ps4gen eleje) mert azóta se vagyok előfizető, bár a múlt hó és a mostani, komolyan elgondolkodtatott.
10.
10.
Őrnagy
#4: A türelem mestere vagy. De nem a játékban elért teljesítményed, hanem a válaszod hangneme miatt.
:)
9.
9.
#6: Azert mert a Sony az elejen olyan jatekokat rakott be, hogy UC3, Bordrlands 1, Mass Effect 3, Red Dead Redemption, Far Cry 3, Tomb Raider, Arkham city. Kb ezek jutottak eszembe hirtelen. A jot hamar megszokja az ember, aztan PS4-re nem jottek ilyen kaliberu jatekok.
8.
8.
Mind a négy darab teljesen jó játék, tekintet nélkül az életkorukra.
7.
7.
McDuff
A Battlefront-ban a multi is működni fog? Ez komoly? :O Zsíííír!
5.
5.
Codehook1337
#4: Minden elismeresem, hogy egy ilyen stilusu embert/kerdest valaszra meltattal! Nalam a nap hose vagy, de tenyleg :D
2.
2.
delphijos
De jó hogy nem vettem meg az Outcast-ot. Jó kis lista.
1.
1.
godach
4-ből négy cím volt vásárláslistán. Ez most nekem nagyon betalált :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...