Overlord: Fellowship of Evil PC, PS4, XBOXONE

Visszatér az Overlord.
1449308580

Frissítve: Humble Bundle - Codemasters-játékokkal

Elrajtolt a legújabb Humble Bundle, amelyben a Codemasters játékai kapták a főszerepet. Nem meglepő módon leginkább autóversenyből áll a kínálat, de azért akad itt más is.
1448620200

Codemasters: már csak autóversenyt csinálunk

A Battle Decks és az új Overlord is elhasalt, ezért a Codemasters úgy döntött, hogy arra koncentrál, amihez a legjobban ért: a jövőben kizárólag autóversenyeket fejlesztenek majd a cégnél.
1445355017

Launch traileren az Overlord: Fellowship of Evil

Habár nem tényleges folytatással van dolgunk, az Overlord: Fellowship of Evil nagyrészt hű marad az első két részhez. Ezúttal egy felülnézetes, kooperatív mókára kihegyezett spin-offot kaptunk.
1445256660

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a hosszú hétvége, lesz idő játékra, és ami még jobb: lesz is mivel játszani! A héten bevehetjük a viktoriánus Londont, irthatjuk a skaveneket és virtuális koncertsorozatot is indíthatunk.
1444737607

Overlord: Fellowship of Evil - ki az igazi gonosz?

Gonosz az, aki rosszat tesz. Bizony, az Overlord: Fellowship of Evil rád bízza, hogy milyen módon oldod meg dolgokat, de azért valljuk be, a gyilkolás és a fosztogatás a játék legélvezetesebb tevékenységei közé tartozik.
1443427200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékok nélkül! Extrém jó időszak vár a kosárlabdarajongókra, visszatér a Tony Hawk, és végre a LEGO is berobban a toys-to-life piacra. Mutatjuk a teljes listát!
1441281629

Overlord: Fellowship of Evil - a hónap végén

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Codemasters jegyezte Overlord: Fellowship of Evil. A sorozat legújabb, teljesen új köntösbe bújtatott epizódja a hónap végén, szeptember 29-én jelenik meg.
1439229629

Overlord: Fellowship of Evil - mert együtt könnyebb

Megérkezett a teljesen új köntösbe bújtatott vadonatúj Overlord-játék, a Fellowship of Evil második oktatófilmje. A Codemasters ebben azt igyekszik megmutatni, mennyire jó móka, ha közösen, haverokkal gonoszkodunk.
1437897600

Látnivalókon az új Overlord - ízlelgessük őket!

Új screenshotokat és egy trailert kaptunk az Overlord: Fellowship of Evilről, amely kissé meglepte a rajongókat, miután a Codemasters nem abba az irányba vitte el a folytatást, mint amire ők számítottak.
1429801280

Overlord: Fellowship of Evil bejelentés

A tegnapi beharangozást követően ma délután formálisan is bemutatkozott az Overlord-sorozat legújabb epizódja, az Overlord: Fellowship of Evil, ami még idén meg fog jelenni és rengeteg gonoszkodásra ad majd lehetőséget.