Bemutatkozott az Only on PlayStation Collection

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 6.
  • Hír
Közeledik a generációváltás, a Sony pedig úgy köszöni meg az elmúlt éveket, hogy meghajol a PlayStation 4 legjobb exkluzív címei előtt, és újra kiadja azokat, természetesen pazar, gyűjtőknek szánt változatban.

Az Only on PlayStation Collection tulajdonképpen nem más, mint főhajtás a rajongók és azon exkluzív játékok előtt, amelyek meghatározták a PlayStation 4 elmúlt éveit. A kollekció keretein belül gyönyörű, dobozos kiadás formájában szerezhetünk be olyan címeket, mint a Bloodborne, a God of War, a Marvel's Spider-Man, az Uncharted 4: A Thief's End, a felújított Shadow of the Colossus, a Horizon: Zero Dawn, a Ratchet and Clank, a WipEout Omega Collection, a The Last of Us: Remastered és a The Last Guardian.

Egyelőre az a biztos, hogy a brit GAME áruházon keresztül garantáltan lecsaphattok a gyűjtemény különálló darabjaira.

Ezek is érdekelhetnek

34.
Aanash
Hát ezekből egyik sem tudott megfogni egy pillanatra sem.
Valahogy pl egy Skate jobban érdekelt volna.
De elismerem hogy minőségi címek, csak egyik sem az én világom.
33.
Nyarlako
#32: Jó 7/10 game és böven van hova fejlödni, de én élveztem azért és annyira nincs dömping ilyesmiböl.
Engem leginkább az zavart hogy nincs ugrás meg rendes bossok, talán legközelebb.
Viszont a harcrendszer szerintem jó lett, bár egy távolabbi kameranézetet elbírt volna.
32.
adamsfamily
#30: A Bloodborne kimaradt,a Gravity rush-t pedig nem ismerem.De a God of war nekem nem jött be főleg a játékmenete miatt,pedig az összes előző részt rongyosra játszottam.
A kamerakezelés szerintem lomha volt és maga a nézet is idegesítő volt.Az ellenségek pedig nem lettek valami túl változatosak.A játék 80%-ban a világ egyik feléből baktatsz a másikba és többnyire draugr-okat mészárolsz,néha elvétve akad egy farkasember,néhány óriás,meg még ott voltak azok a szárnyas buzik.
31.
Ra1D3n
#30: Ízlések és pofonok. Megvettem digitálisan az összes dlc-s kiadást elővételben a pókemberből. Eleinte még élveztem is, de aztán piszok hamar meguntam, és totál monotonná vált számomra a játék. A harcrendszer meg esetleg megcsókolhatja az Arkham knight lábnyomát, de messze nem volt olyan élvezetes a bunyó a Pókember gameben, meg nem is volt túl változatos(lehet, hogy elnézőbb vagyok az arkham szériával, nem tudom, pedig Pókember a kedvencem a szuperhősök közül mióta csak az eszemet tudom).
30.
Nyarlako
#29: Bár sokkal jobban szeretem az Arkham szériát szerintem a harc sokkal jobb lett a Spidermanben. Bloodborne és God of war meg jatekmenetileg se kell szégyenkezzenek az emlékezetes történetük mellett.
Ha meg már exek nem sok játékban van olyan mozgási szabadság mint a Gravity rush.
Vannak retek dolgai a Sonynak, de értékelendő hogy ebben a multiplayer és mikrotranzakcio lepra időkben kiállnak a single játékok mellett.
29.
adamsfamily
#28: Szerintem majdnem mindegyik Sony játék túl van értékelve.Az egyetlen értékelhető bennük a történet és a jól koppintott játékmenet(pl.:Horizon Zero Dawn).
Nekem a Pókember se tetszett.Egyedül a sztori miatt vittem végig,de azt leszámítva egy repetitív fos.Menj A-ból B-be,kapd el a galambokat,vagy a drónokat,kergesd ezt vagy azt,utána pedig lopakodjál.Lényegében ennél is összeollózgatták a játékot a régi Pókember 2-ből és lemásolták az Arkham széria lopakodását a lehető leggyengébben
28.
kryszisz
#27: Én pl. pont a fenejó kritikák miatt csalódtam nem kicsit pár hónapja a Second Sonban. Egyetértek Ultimate-el, ez egy full középszer játék. Mármint, a freeroam tök fluid, élvezetes, a harc rendben van, a történet nagyjából okés, a karakterek jók, a látvány máig szép. DE, hogy egy open world, ha úgy tetszik sandbox játékban van vagy 6-8 féle activity, amit csinálni lehet, az minimum édeskevés. Ennél már a 2003-as Vice City is többet tudott felmutatni változatosság terén, plusz ezért a repetitívségért egy Ubisoft játékot kb. 5 perc alatt feszítenek keresztre nagyjából minden fórumon, de főleg itt. Mert elsőre tök nagy fun bevenni az ellenséges zónákat, drónokat meg kamerákat vadászni, huszadszorra már kevésbé. A 2007-es Prototype szinte koppra ugyanez a játék volt csak több gore-al, valamiért mégsem lett akkora siker, ilyenkor (meg az Uncharted esetén) értem meg mit jelent, hogy egyesek szerint a Sony címek kissé túl vannak értékelve. Mert ez biza túl van. Mondom, elvoltam vele, végigvittem, de a First Light első órája után már azt mondtam, hogy ebből így nekem elég is volt, köszönöm. Egy erős 6-6.5 pontos játék, melynek a következő része (ha lesz) talán már kihasználja majd a világban rejlő potenciált.
27.
Yanez
#20: Miért középszer? Nagyon jó kritikákat kapott, amin meg sem lepődtem, mert pl számomra is zseniális egy game!
23.
Ooorky
Én teljesen átmentem Crytek-be PS-en, havonta kapok 2 játékot Plus-szal és 10-et Now-ban (mondjuk néha van 1-1 átfedés), ezen kívül van 1 db fizikai játékom (Dirt Rally 2.0), teljesen feleslegesnek érzem bárminek a vásárlását, az itt levők nagy része is benne van a Now-ban, ami még nincs az is csak idő kérdése.
22.
Nyarlako
#11: Esélyesen rajta lesz, de egy kis alkoholos vattával le lehet szedni finoman.
Amúgy meg lehetne alap dolog a kifordítható borító, sokkal esztétikusabbak mint a telefirkkáltak a korhatárral meg a többivel.
https://i.ibb.co/KbMndNv/IMG-3274.jpg

21.
Ultimate
#8: Nem vagy egyedül ha van és lehet berakom én is a magyar feliratot,hiába vagyok beszélgetés szinten angolból, sokszor vannak olyan szlengek kifejezések szövegek amiken megakadsz egy pillanatra és máris nem figyelsz a többi szövegre ha olyan.
20.
Ultimate
#4: Az méltatlan lenne erre a címre,totál középszer. Ellenben a Days Gone ráfért volna, a Spidermannál sokkal nagyobb élmény volt és a sztori illetve szereplői emlékezetesek,abban nagyon erős.
19.
Marcus88
#16: Lehet,de nem kötelezik,hogy megvegye a jó nép!
Mindenki eldönti magának.
18.
Nyarlako
#16: Minden üzlet.
Viszont ez is bizonyítja hogy van piaca az igényes fizikai kiadásoknak ma is.
17.
Neotechtr
#16: Külön jópofa, hogy nem bírták ki ezt az új generáció megjelenéséig, de akkor ezeket megint újra el akarják majd adni, ez 100%.
16.
Neotechtr
Ugyan azt csinálják, mint eddig. Be van állítva egy szeretetbombának a dolog, közben meg ismét csak az újra eladás-on jár az eszük.
15.
Kawada
#14: Nekem nagyon kellemes meglepetés volt, hogy sokkal mélyebb lett a történet. Amit aláírok, hogy a mellékküldetések sokszor szörnyen unalmassá és fárasztóvá váltak a semmilyen beszélgetésektől.
14.
georgie.70
#12: Teljesen igazad van, azt kifelejtettem,pedig így is végigtoltam,de mennyi duma volt benne amit már nem tudtam követni....
13.
Nyarlako
#12: Az is szép de már megvan dobozosan simán. A Bloodborne viszont nagyon fantáziátlan lett és pont kék.
Plain doll sziluett, mögötte Moon presence sötétvörös alapon az mutatna pl jól.
12.
Marcus88
#8: Tényleg jó lenne,ha utólag kapnának feliratot,de erre nem sok esély van.
Én még kiegészíteném a Horizonnal a két címet amit írtál.
11.
Senki_Alfonz
Ha itthon is forgalmazzak, remelem nem lesznek rajta dobozokon azok a feher matricak, amik altalaban a sony jatekain rajta vannak... btw tudja valaki, miert kell a dobozokra ragasztani es ha mar kell miert nem jo azok hatuljara?
10.
georgie.70
#9: Ennél azért valamivel értelmesebb hozzászólásra számítottam, de én kérek elnézést!
9.
Nyarlako
#8: https://i.redd.it/2mtp8htqrk9y.jpg
8.
georgie.70
Hát izlések és pofonok..... Nekem ez a dizájn annyira nem jön be de ez az én bajom ..
Viszont az igazán nagy húzás az lenne és megmondva őszintén szerintem egyedül ezért lenne értelme újra pénzt költeni ezekre a játékokra ha a korábbi exkluzívokra is raknának magyar feliratot......Hatalmas fíling lenne végigjátszani egy The last of us-t vagy egy Uncharted 4-et magyarul.... de tudom hogy ezzel egyedül vagyok itt a gamekapocs közösségben mert itt mindenki perfekt angol csak én nem. Szóval csak egy gondolat volt. Ha én lennék a kiadó helyében biztos így dobnám fel a dolgot mert sokkal többen megvennék szerintem úgy mintha csak kapnak 1 új dobozt főképpen úgy ,hogy egyre terjed a digitális vásárlás, magam is már csak így veszek játékot, lévén ezerszer kényelmesebb, mint cserélgetni a lemezeket.....
7.
godach
Én úgy tudom ezek papír dobozok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...