Bemutatkozott az Only on PlayStation Collection

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 6.
  • Hír
Link másolása
Közeledik a generációváltás, a Sony pedig úgy köszöni meg az elmúlt éveket, hogy meghajol a PlayStation 4 legjobb exkluzív címei előtt, és újra kiadja azokat, természetesen pazar, gyűjtőknek szánt változatban.

Az Only on PlayStation Collection tulajdonképpen nem más, mint főhajtás a rajongók és azon exkluzív játékok előtt, amelyek meghatározták a PlayStation 4 elmúlt éveit. A kollekció keretein belül gyönyörű, dobozos kiadás formájában szerezhetünk be olyan címeket, mint a Bloodborne, a God of War, a Marvel's Spider-Man, az Uncharted 4: A Thief's End, a felújított Shadow of the Colossus, a Horizon: Zero Dawn, a Ratchet and Clank, a WipEout Omega Collection, a The Last of Us: Remastered és a The Last Guardian.

Egyelőre az a biztos, hogy a brit GAME áruházon keresztül garantáltan lecsaphattok a gyűjtemény különálló darabjaira.

34.
34.
Aanash
Hát ezekből egyik sem tudott megfogni egy pillanatra sem.
Valahogy pl egy Skate jobban érdekelt volna.
De elismerem hogy minőségi címek, csak egyik sem az én világom.
29.
29.
adamsfamily
#28: Szerintem majdnem mindegyik Sony játék túl van értékelve.Az egyetlen értékelhető bennük a történet és a jól koppintott játékmenet(pl.:Horizon Zero Dawn).
Nekem a Pókember se tetszett.Egyedül a sztori miatt vittem végig,de azt leszámítva egy repetitív fos.Menj A-ból B-be,kapd el a galambokat,vagy a drónokat,kergesd ezt vagy azt,utána pedig lopakodjál.Lényegében ennél is összeollózgatták a játékot a régi Pókember 2-ből és lemásolták az Arkham széria lopakodását a lehető leggyengébben
28.
28.
kryszisz
#27: Én pl. pont a fenejó kritikák miatt csalódtam nem kicsit pár hónapja a Second Sonban. Egyetértek Ultimate-el, ez egy full középszer játék. Mármint, a freeroam tök fluid, élvezetes, a harc rendben van, a történet nagyjából okés, a karakterek jók, a látvány máig szép. DE, hogy egy open world, ha úgy tetszik sandbox játékban van vagy 6-8 féle activity, amit csinálni lehet, az minimum édeskevés. Ennél már a 2003-as Vice City is többet tudott felmutatni változatosság terén, plusz ezért a repetitívségért egy Ubisoft játékot kb. 5 perc alatt feszítenek keresztre nagyjából minden fórumon, de főleg itt. Mert elsőre tök nagy fun bevenni az ellenséges zónákat, drónokat meg kamerákat vadászni, huszadszorra már kevésbé. A 2007-es Prototype szinte koppra ugyanez a játék volt csak több gore-al, valamiért mégsem lett akkora siker, ilyenkor (meg az Uncharted esetén) értem meg mit jelent, hogy egyesek szerint a Sony címek kissé túl vannak értékelve. Mert ez biza túl van. Mondom, elvoltam vele, végigvittem, de a First Light első órája után már azt mondtam, hogy ebből így nekem elég is volt, köszönöm. Egy erős 6-6.5 pontos játék, melynek a következő része (ha lesz) talán már kihasználja majd a világban rejlő potenciált.
23.
23.
Ooorky
Én teljesen átmentem Crytek-be PS-en, havonta kapok 2 játékot Plus-szal és 10-et Now-ban (mondjuk néha van 1-1 átfedés), ezen kívül van 1 db fizikai játékom (Dirt Rally 2.0), teljesen feleslegesnek érzem bárminek a vásárlását, az itt levők nagy része is benne van a Now-ban, ami még nincs az is csak idő kérdése.
19.
19.
Marcus88
#16: Lehet,de nem kötelezik,hogy megvegye a jó nép!
Mindenki eldönti magának.
17.
17.
#16: Külön jópofa, hogy nem bírták ki ezt az új generáció megjelenéséig, de akkor ezeket megint újra el akarják majd adni, ez 100%.
16.
16.
Ugyan azt csinálják, mint eddig. Be van állítva egy szeretetbombának a dolog, közben meg ismét csak az újra eladás-on jár az eszük.
14.
14.
georgie.70
#12: Teljesen igazad van, azt kifelejtettem,pedig így is végigtoltam,de mennyi duma volt benne amit már nem tudtam követni....
12.
12.
Marcus88
#8: Tényleg jó lenne,ha utólag kapnának feliratot,de erre nem sok esély van.
Én még kiegészíteném a Horizonnal a két címet amit írtál.
11.
11.
Senki_Alfonz
Ha itthon is forgalmazzak, remelem nem lesznek rajta dobozokon azok a feher matricak, amik altalaban a sony jatekain rajta vannak... btw tudja valaki, miert kell a dobozokra ragasztani es ha mar kell miert nem jo azok hatuljara?
8.
8.
georgie.70
Hát izlések és pofonok..... Nekem ez a dizájn annyira nem jön be de ez az én bajom ..
Viszont az igazán nagy húzás az lenne és megmondva őszintén szerintem egyedül ezért lenne értelme újra pénzt költeni ezekre a játékokra ha a korábbi exkluzívokra is raknának magyar feliratot......Hatalmas fíling lenne végigjátszani egy The last of us-t vagy egy Uncharted 4-et magyarul.... de tudom hogy ezzel egyedül vagyok itt a gamekapocs közösségben mert itt mindenki perfekt angol csak én nem. Szóval csak egy gondolat volt. Ha én lennék a kiadó helyében biztos így dobnám fel a dolgot mert sokkal többen megvennék szerintem úgy mintha csak kapnak 1 új dobozt főképpen úgy ,hogy egyre terjed a digitális vásárlás, magam is már csak így veszek játékot, lévén ezerszer kényelmesebb, mint cserélgetni a lemezeket.....
7.
7.
godach
Én úgy tudom ezek papír dobozok.
6.
6.
DarkLord
Ilyenekért érdemes még, mindig lemezes játékokat venni :)
5.
5.
Slik
naaaaaaa... most adhatom el az osszes meglevot ezekert
3.
3.
RangerFox
Ha a játékokat nem is fogom újra megvenni, ezeket poszter formájában bármikor kiraknám a szoba falára. nagyon jól néznek ki!
1.
1.
PaprikaJancsi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...