Game of Thrones: Episode 4 - Sons of Winter Mobil, PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Telltale Game of Thrones-sorozatának negyedik epizódja.
Típus: Fantasy, Kalandjáték

Létszámleépítés a Telltale csapatánál

A Telltale Studios tájékoztatása szerint kénytelen volt megválni a dolgozói egynegyedétől, ami a kiadott közlemény szerint közel 90 embert jelent. A The Walking Dead-sorozatot készítő csapat kisebb létszámmal képzeli el a jövőt.

Budapesten is lesz Trónok Harca Live koncert

Jövőre már májusban beköszönt a tél, a tavaly útjára indított Trónok Harca Live koncertsorozat ugyanis az észak-amerikai helyszínek mellett 2018-ban Európában, köztük Budapesten is tiszteletét teszi, méghozzá Ramin Djawadi vezényletével.

Megérkezett a Trónok harca új évadának a teasere

Áprilisban végre visszatér a Trónok harca-sorozat, melyhez most befutott a beígért teaser trailer. A hatodik évad érdekessége, hogy a történet már az eddig megjelent könyvek után játszódik.

Képek a Trónok harca új évadából

A kötelező téli szünet után egyre több sorozat tér vissza a régi kerékvágásba, és bár a Trónok harca hatodik évadára még várnunk kell egy kicsit, az HBO folyamatosan teaseli a folytatást. Spoilerveszély!

Képeken a Game of Thrones fináléja

A Telltale Games közzétett néhány screenshotot a Game of Thrones évadfináléjából. A The Ice Dragon címre keresztelt epizód egészen pontosan november 17-én debütál, a dobozos verzióval egy napon.

Ingyenes lett a Game of Thrones - Iron from Ice

A Telltale hivatalosan is megerősítette, hogy november 17-én mutatkozik be a hatrészesre szabdalt Game of Thrones záró része, a The Ice Dragon. Időközben az első rész, az Iron from Ice ingyenesen letölthető lett.

Game of Thrones: E4 - Sons of Winter teszt

Emocionális hullámvasutat vártam a Telltale Game of Thrones-sorozatától, négy epizóddal a hátam mögött azonban egyelőre csak a minőség ingadozását érzem. Teszteltük a folytatást.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a hét játékmegjelenéseit a letölthető fejlesztések, a megkésett portok és a különböző kiegészítők uralják, pénteken érkezik meg az idei év talán legjobban várt Nintendo-játéka is.

Jövő héten jön a Game of Thrones: Episode 4

Jövő héten mutatkozik be a Telltale-féle Game of Thrones-sorozat negyedik epizódja, a Sons of Winter. A bejelentés mellé kaptunk egy hangulatos utolsó trailert is, amit a hajtás után tudtok meglesni.

Ízelítő a Game of Thrones folytatásából

Hamarosan folytatódik a Telltale Game of Thrones-sorozata, a fejlesztők már el is kezdték teaselni a negyedik epizódot néhány screenshot társaságában. Spoileres képsorok következnek!