Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - Rising Tide PC

A Take-Two is szép negyedévet zárt

A Take-Two is közzétette a legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, amelyből kiderült, a Grand Theft Auto V még mindig szépen tejel, és a Battleborn kudarca sem vágta földhöz a kiadót.

Frissítve: Firaxis-játékok az új Humble Bundle-ben

Ezúttal is ütős ajánlattal rukkolt elő a Humble Bundle csapata, legfrissebb akciójukban Firaxis-játékokra csaphatsz le. Egy dollárért már tiéd lehet az XCOM rebootja, tizenötért pedig a Civilization: Beyond Earth is behúzható.

Elérhető a Civilization: Beyond Earth - Rising Tide

A Civilization: Beyond Earth minap megjelent kiegészítőjében az óceánokat is kolonizálhatjuk. Emellett élesedett új Artifact-rendszer, és immáron hibrid egységeink is lehetnek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz az október, erről árulkodik a heti megjelenési listánk is. Tudunk majd zenélni, világ körüli kalandozásra indulunk Nathan Drake-kel, és visszatérnek a transformerek egy sor bunyó erejéig.

Ingyenesen játszható a Civilization: Beyond Earth

Kissé késve szólunk róla, de talán még belefér egy gyors letöltés: a hétvégén ingyenesen játszható a Civilization: Beyond Earth, ha kipróbálnád Sid Meier legújabb játékát, ennél jobb alkalmad nem lesz rá!

54 millió leszállított egységnél jár a GTA V

A Take-Two legfrissebb negyedéves pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy még mindig a régi sikercímek termelik a legtöbb pénzt a kiadónál. Az elmúlt három hónapban a Grand Theft Auto V-ből újabb kétmillió darabot szállítottak le.

E3 2015: Először mozog a Beyond Earth kiegje

Májusi bemutatkozása óta nem sokat hallhattunk a Sid Meier nevével fémjelzett első Sid Meier's Civilization: Beyond Earth kiegészítőről, a Rising Tide-ról. Az IGN-nek köszönhetően azonban már mozgás közben is láthatjuk.